Britney Spears zpátky na výsluní

Popová ikona Britney Spears si díky osobním problémům a závislosti na drogách a alkoholu sáhla až na úplné dno. Nyní se vrací s novým albem a s písní Womanizer dobývá přední příčky světových hitparád. Že by se Britney konečně podařil vysněný comeback?

Zpěvačka Britney Spears na své propagační fotografii

Britney Spears: vzestupy a pády

Britney Spears, ikona hudební scény, prodala celosvětově více než 62 miliónů nosičů všech svých alb. Obletovaná diva si vychutnávala slávu až do chvíle, kdy se zapletla s hercem a tanečníkem Kevinem Federlinem. Ačkoliv v té době jeho přítelkyně čekala dítě, Britney si Kevina vzala a záhy s ním zplodila dva syny: Seana Prestona a Jadena Jamese. Manželství ani mateřství ale Britney neprospělo. Péči o děti nezvládala, propadala alkoholu a drogám. Snad celý svět si bude pamatovat, jak si Britney nechala v tetovacím salónu oholit hlavu nebo jak málem upustila svého syna Seana Prestona. Kvůli těmto a dalším problémům jí byli soudem oba synové odebráni. O chlapce se nyní stará její bývalý manžel, Britney je smí pouze navštěvovat. Soud také rozhodl, že zpěvačka není dostatečně svéprávná ke spravování svého majetku a svěřil jej dočasně do opatrovnictví jejího otce Jamese Spearse.

 

Po odebrání obou synů Britney Spears propadla ještě hlubším depresím. Svou bolest dále utápěla v alkoholu na večírcích s hotelovou dědičkou Paris Hilton a po jejím vzoru nechávala spodní prádlo doma. Skandální fotografie zachycující intimní části popové divy ale Britney ještě více potopily. V současné době žije Britney Spears pod přísným dohledem svých rodičů. Má za sebou úspěšnou protialkoholní léčbu a tvrdě na sobě trénuje. A jaké jsou výsledky?

Album Cickus a hit Womanizer

V prosinci tohoto roku vydala Britney Spears nové album s názvem Circus. Na albu pracovala rok. Kromě stejnojmenné písně album obsahuje také skladby jako je Womanizer, Out From Under, Kil The Lights, Shattered Glass, If U Seek Amy, Unusual You, Blur, Mmm Papi, Mannequin, Lace And Leather, My Baby nebo Radar. Už nyní hitparády válcuje píseň Womanizer, která byla puštěna do rádií jako první. S touto skladbou se Britney Spears po deseti letech od debutové písně Baby One More Time dostala na první místo hitparády Billboard Hot 100! Videklip k písni Womanizer včetně textu můžete shlédnout pod tímto článkem!

 

Zatímco ve videoklipu písně Circus, kde vystupuje i se slony a lvy, vystupuje v sexy podprsence, u písně Womanizer můžeme Britney vidět dokonce zcela nahou! Zdá se, že s rostoucím sebevědomím Britney Spears odhazuje také svršky. Na ukázku videoklipu se můžete podívat na konci tohoto článku.

Britney hvězdou na předávání cen MTV 2008

Zatímco minulý rok Britney Spears svým neohrabaným vystoupením způsobila akorát tak ostudu, na letošním předávání hudebních cen MTV sesbírala nejvíce cen i ovací. Za píseň Piece of Me dostala cenu za nejlepší klip roku, za nejlepší klip zpěvačky a za nejlepší popový klip. Přestože je neustále souzena hudebními kritiky i obyčejnými lidmi ze svého okolí, Britney se nevzdává a bojuje, už jen kvůli svým synům. Uvidíme, jak dlouho se udrží na výsluní..

Další sexy zpěvačky na Samuraji

Jenifer Lopez - latinskoamerická krev

Anastacia - potěšení pro ucho i oko

Shakira - hvězda latinskoamerického nebe

Nelly Furtado - rozpálí vás nejen hudbou

Bouřlivý život Mariah Carey

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies