Britney Spears

Britney Spears a její stručný životopis. V jakém je narozená znamení, místo narození, obrázky, foto, seznam singlů a další informace o této zpěvačce. Britney Spears a její oblíbené sporty...

Americká zpěvačka Britney Spears

Životopis Britney Spears

Britney Spears datum narození

02.12.1981

Britney Spears - místo narození

Kentwood, Louisiana, USA

Britney Spears - znamení

Střelec

Britney Spears - životopis

Britney Spears je dcera Lynne, učitelky na základní škole, a Jamieho, pracovníka ve stavebním průmyslu. Od čtyř let zpívala v místním kostele. V osmi letech Britney Spears odjela do Atlanty na konkurz do Disneyova Mickey Mouse klubu (Mickey Mouse Club). Tam sice tehdy neuspěla, protože tvůrci tohoto pořadu ji považovali za příliš mladou, než aby v něm mohla vystupovat. Přesto si jí všiml jeden z producentů a pomohl jí najít agenta v New Yorku. Doprovázená matkou a mladší sestrou strávila Britney Spears několik letních prázdnin studiem v Professional Performing Arts School.

  • 1991 si zahrála v broadwayském představení Ruthless nastudovaném podle thrilleru The Bad Seed z roku 1956. V jedenácti letech se úspěšně stala členkou Disneyova Mickey Mouse klubu.
  • 1993 a 1994 bydlela v Orlandu na Floridě, kde si zahrála v dětské show jako například tehdy dvanáctiletí Justin Timberlake a Joshua "JC" Chasez - nynější členové skupiny 'N Sync a dále třeba Nita Booth (Miss Virginia 1998) nebo Ryan Gosling z Mladého Herkula. Po zrušení Disneyova Mickey Mouse klubu začala chodit na střední školu doma v Luisianě. Po roce studia začala toužit znovu po vystupování a vrátila se zpět do New Yorku. Kde se seznámila s producentem Ericem Fosterem Whitem, který dříve pracoval s Boyzone, Hi-Five a Whitney Houston. Stále pokračovala ve středoškolském studiu za pomoci soukromých učitelů.
  • Začátkem roku 1998 bylo první album Britney Spears hotovo. Do obchodů se dostalo v lednu (...Baby One More Time) a to byl pro Britney osudový okamžik - bleskově se vyhouplo do čela snad všech světových hitparád. Britney Spears si také získala fanoušky dobrou marketingovou strategií, když zpívala v supermarketech a nechala zřídit bezplatnou telefonní linku, na níž se hráli její písně. Její vzhled školačky, blonďaté culíky a těsný svetřík ve videoklipu Baby One More Time si našel okamžitě milióny fanoušků.
  • Její první role v roce 2000 jako letuška v epizodní roli v thrilleru Longshot. Podle jejích slov ale chce aby hudba byla vždy na prvním místě.
  • V roce 2002 si zahrála hlavní roli ve filmu Crossroads, v němž si zahrála Lucy. Lucy pořád piští, ale podaří se jí splnit si svůj sen: vystoupí jako zpěvačka v klubu. Ještě se Britney objevila v dalším filmu Austin Powers - Agent 003 "Austin Powers in Goldmember", kde vystupuje sama za sebe.
  • 2003 album "In The Zone".

Britney Spears - výška

165cm

Britney Spears - oblíbené jídlo

těstoviny, zmrzlina, pizza

Britney Spears - oblíbený sport

basketbal, golf, tenis, plavání

Britney Spears - singly

Baby One More Time Sometimes (You Drive Me) Crazy Born To Make You Happy From The Bottom Of My Broken Heart Oops!I Did It Again Lucky Stronger Don't Let Me Be The Last To Know I'm A Slave 4 U Overprotected I'm Not A Girl, Not Yet A Woman I Love Rock'n'Roll Anticipating Boys (featuring Pharell Williams) Me Against The Music (featuring Madonna) Toxic Everytime Outrageous My Prerogative Do Somethin' Someday (I Will Understand) And Then We Kiss (featuring Junkie XL).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies