Boom webovek pro nevěrníky

Zabrousit sem tam na nějakou tu internetovou seznamku, to je prostě banalitka. Brousí tam i ti ženatí/vdané. A tady podnikaví šikulové zavětřili díru na trhu a osvíceni spásným nápadem rozjeli seznamky pro ty, co nosí snubák. Všichni tak vědí, na čem jsou. Amorální sviňárna? Nebo naopak záchrana vztahu dušeného rutinou?

free-press-release.com

Nápad za milión

tumblr.com

Průkopníkem na poli seznamek pro zadané je Ashley Madison založená před deseti lety, pěkně symbolicky na sv. Valentýna. Tím koumákem nebyl nikdo jiný než Kanaďan Noel Biderman. Zatímco v ostatních seznamkách se ve všech pádech skloňovala věrnost a vztah na celý život, tady jsou přímočařejší: sex, bokovka, zálet… jenom slovo nevěra tu není moc v kurzu, zní moc moralistně, a to se na těchto stránkách nenosí. Dnes má Ashley Madison více než 12 milionů zaregistrovaných uživatelů a ze severoamerického kontinentu expandovala i do Evropy.

Samaritán Noel

Duchovní otec Ashley Madison odmítá nařčení z nemorálnosti. Jeho seznamka prý manželství neničí, právě naopak. Je určena lidem, u nichž už sex s partnerem nefunguje, ale nechtějí se proto rozvádět. No jo, ale určitě tam lezou i ti, kterým doma po sexuální stránce nechybí vůbec nic, ale mají prostě chutě to zkusit s někým jiným, někde jinde a nějak jinak.

Bez peněz na seznamku nelez

criminels-non.com

Ashley Madison je vymakaná po všech stránkách. Samozřejmostí je anonymita i virtuální setkávání. Zadara to ale nebude. Registrace má tři levely: 49, 149 nebo 249 doláčů. Samo že se vás snaží dotlačit k těm nejmastnějším cenám, podle nich se liší i kvalita a rozsah nabízených služeb. Za 249 babek vás prý rande nemine, ale když chcete ušetřit...

Rady nad zlato

Podváděcí seznamky si většinou vypracovaly i jakýsi manuál efektivního podvádění, takže vám poradí, jak zaplatit, abyste po sobě nenechali stopy, a přidají i pár dalších fíglů. Zatímco před čtyřiceti lety by vás prozradila rtěnka na límci košile, dnes si hlídejte hlavně mobily. Stačí jedna zapomenutá sms a pracně budovaná bokovka je v háji, o manželství radši ani nemluvíme.

Evropská konkurence

Ani konzervativní Evropa nezůstala v bokovkovém byznysu pozadu. Ve Francii to roku 2009 rozjíždí Gleeden.com. Dnes má víc než milion registrovaných účastníků, a to se ještě, podle ohlasů, řadí mezi ty horší seznamky.

Zviditelnění

abcnews.go.com

Tyhle seznamky se rozhodně neschovávají někde za bukem a nesypou si popel na hlavu. Naopak. Jsou sebevědomé a dávají o sobě vědět, někdy docela kontroverzně, ale ať, lepší provokativní reklama než žádná.

Občas se snaží i o humor. Třeba slogan už zmíněného gleedenu: „Z principu nenabízíme věrnostní karty.“

Co je lepší Žádný, nebo špatný vztah

Sadismem zavánějí praktiky internetové seznamky ForgetDinner.co.uk. Ta si dala za úkol dostat lidi ze špatných vztahů. Nabízí nalezení partnera pro sex na jednu noc a slaví, když se jí podaří rozbít nějaké manželství. Na kontě mají už deset rozdělených párů. Tvůrci seznamky svou filozofii zdůvodňují tím, že je pro obě strany lepší z mizerného vztahu vycouvat.

A jenom pro zajímavost: z dvou set tisíc členů seznamky je v manželství či dlouhodobém vztahu kolem patnácti procent, tedy asi třicet tisíc osob.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies