Bod G. Už ho nehledejte!!!

Tak vás všichni vědci lákali a dávali vám nejrůznější indície, kde a jak ho hledat. Nedávno přišli s tím, že bod G nejspíše vůbec neexistuje. Podle vědců – skeptiků, prý neexistuje žádný přesvědčivý důkaz o jeho existenci. A to studovali sto studiií provedených za 61 let.

Černobílá fotografie polonahého páru

Má to i své klady

Už nemusíte být nervózní z toho, že nejste schopný ho u své parterky najít. Hoďte to za hlavu, na bod G zapomeňte a hlavně to vytlučte z hlavy i drahé polovičce. Umění sexu máte určitě v malíčku, takže to půjde jako pomásle i bez tohoto mýtického bodu.

Byl to pouhý byznys?

Bod G poutá pozornost vědců už od padesátých let minulého století. Byl to pouhý byznys všech sexuálních terapeutů, kteří radili zklamaným ženám i můžům při jeho hledání? Ani vy jste ho nenašli? Nevadí, teď už hledat nemusíte a vděčíte za to urologovi Amichai Kilchevskemu z Connecticutu. Možná ho taky nemohl najít a proto začal s touto studií.

Pan Kichlevsky se svým týmem studoval všechny záznamy, zprávy, články, studie i knihy, které se tématice bodu G věnují od roku 1950 až 2011. Podle všeho bylo hledání marné. Sám tvrdí, že bod G je pouhé rozšíření klitorisu uvnitř vaginy. V tomto tvrzení ho podporují také odborníci přes anatomii. Pro představu, tihle odborníci říkají, že klitoris je jako ledovec. My vidíme jen malý kousek, ale zbytek se schovává uvnitř.

Stejnému výzkumu se věnovali také odborníci z King´s Coleege v Londýně. Tohoto výkumu se zůčastnilo 1800 žen. Nejspíše šlo o největší studii, která se tajemnému bodu G věnovala, ale jeho existenci neprokázala.

Ještě takové malé zavzpomínání na neexistující bod rozkoše. V roce 1950 ho údajně odhalil německý gynekolog Ernest Grafenberg, odtud také bod G. Podle tohoto pána je bod G pidi místečko ve vagině, kde je značné množství nervových zakončení a proto tady dochází k tak úžasné stimulaci.

Jak jste na tom vy? Našli jste ho někdy u nějaké ženy, nebo ho berete jako pohý mýtus?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies