Blonďatá kráska Dominika Mesárošová a její silikony

V poslední době se modelka Dominika Mesárošová ukazuje, kde jen může. Svá velká prsa schová v "jen" o několik čísel menší podprsence a hurá na párty. Její sexy fotky potom plní titulní strany...

Modelka Dominika Mesárošová při svém reklamním focení

Modelka Dominika Mesárošová

Sexy Dominika je momentálně jednou z nejznámějších modelek u nás. Proslavila jí především její obrovská prsa, které jí klinika věnovala zcela zdarma. Aby se o operaci všude vědělo, poskytovala modelka před i po operaci jeden rozhovor za druhým. Nyní její silikony pravidelně plní titulní strany bulváru. Aby taky ne, miniaturní blůzičky a trička, co Dominika nosí, rozhodně její pětky nemohou zakrýt.

Sexy Dominika a charita

Vyoperované implantáty z první plastické operace prsou vydražila Dominika na večírku magazínu Playboy. Utržených třicet tisíc korun modelka věnuje na nákup psího žrádla do útulků.

Na živobytí si vydělávala jako Go–Go tanečnice

Dominika Mesárošová se na veřejnosti ukazuje velmi ráda. Svědčí o tom i fakt, že si už od svých patnácti let přivydělávala jako go–go tanečnice. Prý ji bavilo, že mohla tančit v nejrůznějších kostýmech. Co však tyto kostýmy zakrývaly a která místa zůstala naopak odhalená, už neuvádí. Muži se však na ni určitě nedívali kvůli kostýmu…

Vnadná Dominika a muži

Díky svému vzhledu si Dominika na nezájem ctitelů rozhodně stěžovat nemůže. Po románku s Janem Moťovským a vztahu s hokejistou Romanem Hamrlíkem byla chvíli sama. Nyní chodí s Italem Antoniem Tornago Setim, se kterým je více než spokojená.

Mesárošová bez kalhotek – video, kde ukazuje své obří silikony

Na internetu se nedávno objevilo video, ve kterém se Mesárošová prochází po hotelovém pokoji úplně nahá. Nic netušící sexbomba se na záběrech, ze kterých nejde poznat přesně kdy, kde a kdo je nahrával, prochází v kalhotkách i bez nich.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies