Blansko má finalistku Miss Internet 2007!

Napjatý večer zažil blanenský Lucky Break Club během páteční noci, z 19. na 20. října. Do soutěže o titul Miss Internet Blansko 2007 se přihlásily čtyři dívky z Brna! Ovšem Kateřina Hamrová prohlásila: „Chceme dívku z Blanska!“. Kdo nakonec získal titul?

Fotografie uchazeček soutěže Miss Internet

Lucky Break Club a soutěž o titul Miss Internet Blansko 2007

Naprosto napjatý večer zažil blanenský Lucky Break Club během páteční noci, z 19. na 20. října. Do soutěže o titul Miss Internet Blansko 2007 se přihlásily čtyři dívky! Moderátorka večera Eva Chludová všechny vyzvala, aby se představily a zaskočila je hned první disciplínou – zpěvem jakékoli písně, ovšem s dvěma kostkami ledu v ústech! Ouha! Nezvládla to ani jedna. V dalším kole padly odpovědi na moderátorčiny zvídavé otázky, například jak sbalit chlapa nebo co všechno by byly slečny schopny udělat, aby zaujaly porotu natolik, aby rozhodla o jejich postupu. Vítězka večera – Miss Internet Blansko 2007 – krom týdenního pobytu v Egyptě získává totiž automaticky unikátní možnost přiřadit se k deseti finalistkám vybraným přes webové stránky www.miss-internet.cz stočlennou odbornou, mediální a VIP porotou. Vyvolených deset přijede už v pondělí 21. října na týdenní soutstředění do Blanska. Tady je čeká nácvik choreografie na finálový galavečer, zábavně sportovní relaxace v sauně, bazénu, posilovně, na bowlingu, squashi nebo zimním stadionu, líčení, focení a styling jejich finálové set karty. Dívky si přišla okouknout i Miss aerobic sympatie 2007 Aneta Kuklínková, která bude s finalistkami nacvičovat jednu z volných disciplín.

Odvaha do soutěže o Miss Internet rozhodně patří

A které odvážné a podnikavé dívky se rozhodly v Blansku zkusit štěstí? Osmnáctiletá studentka konzervatoře v Brně Klára Dvořáková, stejně stará studentka bankovnictví taktéž z Brna, Radka Kuklínková, a pak dvě šestnáctileté odvážlivkyně – studentka gymnázia Nikol Frűbergová a studentka cestovního ruchu Lucie Winklerová, ovšem obě taktéž z Brna. A to byl zádrhel, který přiměl porotu ve složení majitel Clubu Lucky Break Roman Šindelka, majitel Squah centra Dušan Zelený, majitel značky Miss Internet Karel Křtěn a ředitelka soutěže Miss Internet Kateřina Hamrová k ráznému resumé. „Chceme dívku z Blanska!,“ nechala se slyšet ředitelka soutěže. „Hledáme podnikavou dívku, hledáme mozek s pěti „P“, takže milé dívky a přítomné dámy, je to na vás!?“ zaznělo do pléna.

Jako jediná našla odvahu sedmnáctiletá studentka a barmanka na praxi právě v Lucky Breaku, Míša Přikrylová. Dohnala všechny disciplíny, dokonce hosté večera uslyšeli i „Skákal pes přes oves...“ s dvěma ledovými kostkami v Míšiných ústech. Diváci skandovali a fandili, když Míša procházela mezi přítomnými dvě kola promenády a když tančila u tyče, volali a pískali. A tak se naplnilo heslo: přišel(a), viděl(a) a zvítězil(a). Míša Přikrylová je jedenáctou finalistkou Miss Internet 2007. Šťasná Míša už si vyřídila omluvenku a těší se, že jí spolužáci z hotelové školy přijdou na finále – 27. října fandit. Správnou volbu poroty potvrdila i volba přítomných, kteří také Míše udělili titul Miss Internet Blansko 2007 SYMPATIE.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies