Blake Lively – dostane i vás?

Tahle blond kůstka platí za jednu z nejšmrncovnějších hereček a modelek Hollywoodu. Proto by byla škoda vás ochudit o její kvality, kterými jsou vedle talentu i její pěkně rostlé nožky a více než pohledný obličej. Ostatně i vybíravý Leonardo DiCaprio si dal říct, a ten vůbec nemá špatný vkus.

Fotografie modelky sedící uvnitř automobilu

Začátky

teamsugar.com

Blake je 24, ale kariéru rozjela už jako děcko. Aby taky ne, když pochází z filmové rodiny. Ve filmu se sice objevila v 11, ale opravdovým debutem, kterým o sobě dala vědět, byl snímek Sesterstvo putovních kalhot z roku 2005.

Rozjetá kariéra

Její zatím nejznámější rolí je Serena van der Proto jsme se pustili Woodsen v seriálu Gossip Girl, u nás vysílaném jako Super drbna. Taky si střihla roličku v Green Lantern. Tenhle film byl pro ni zásadní hlavně ze soukromého hlediska – potkala tu hereckého kolegu Ryana Reynoldse a byla (vlastně zatím pořád je) z toho love story. Jako důkaz toho, že herecky si nevede tak špatně, je i účast ve filmu slavného Olivera Stonea Savages, který by se měl za pár měsíců objevit v kinech.

Nejen filmem je člověk živ

starpulse.com

Blake kromě toho, že sbírá filmová uznání, boduje i na žebříččích krásy. Posledním jejím úspěchem na tomto poli je první místo v anketě magazínu AskMen o nejpřitažlivější ženu roku 2011. A jen tak mimochodem - časopis Time ji téhož roku zařadil do stovky nejvlivnějších lidí planety.

Slušňačka…

Blake se nechala slyšet, že na hollywoodské poměry je hodně cudná dívka, přiznala jen čtyři vztahy. Jedním z nich byla i avizovaná romance s božským Leem, která ovšem trvala pouhých pět měsíců. Leo má další zářez na pažbě, ale ani Blake dlouho netruchlila.

…nebo nestyda

Jediné faux pas, které se na ni zatím provalilo, byl únik jejích nahatých fotek na internet (Blake si před zrcadlem hrála se svým mobilem). Její právníci ovšem rázně popřeli, že by na fotkách byla samotná Blake. Chtěli jsme to ověřit na vlastní oči (investigativní žurnalistika v praxi), a výsledek vám předkládáme. Tak je to ona, nebo ne

cleo.com.au

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies