Bizarní erotické hračky, které vás vyděsí!

Účelem erotických hraček je zpestření sexu. Vibrátory, lubrikační gely, venušiny kuličky, anální kolíky, vakuové pumpy a spoustu dalších určitě znáte nebo jste o nich přinejmenším slyšeli. Ale některé erotické hračky by se vůbec neměly vyrábět. Někteří jsou z toho znechucení a jiné to děsí.

dívka v masce

 

Jak se vaše partnerka opět stane pannou?

 

Chcete zažít ten pocit, že jste ten, kdo připraví svou partnerku o panenství? Nemusíte ji posílat na drahou plastiku, kupte ji umělou panenskou blánu. Jak to funguje? Tato uměle vypěstovaná panenská blána je z Japonska. Je vyrobena z celulózy. Partnerka si ji umístí na správné místo a tato umělá blána ji tam zaroste. A je z ní opět panna. Doporučuje se, co nejrychleji po aplikaci vyndat prsty, protože hrozí, že k nim blána přiroste. Tohle raději neriskujte.

 

Speciální postel z latexu - nepraktikujte sami!

 

Použití je jednoduché, prostě si na ni lehnete. Druhá osoba vás může zatavit do latexové vrstvy. Jde o podobný princip jako Han Solo v karbonitu. Druhá osoba vám také pomáhá, abyste se v latexu neudusil. Neustále sleduje, jestli dýcháte. Proto to nikdy nezkoušejte provést sami. Potřebujete druhou osobu, jinak vám hrozí smrt udušením.

 

Nezničitelný anální kolík

 

Už se nemusíte bát, že si anální kolík nějak poničíte. Nemusíte kupovat více, stačí jeden - nezničitelný kolík, který je vyroben z hliníku. Ten už snese opravdu “všechno”. Tento kolík můžete mít umístěn permanentně. Je tak šikovný, že si jej nemusíte vyndat, ani když potřebujete na “velkou”. Stačí odstranit prostřední část a vykonat potřebu. Cože? To přece nemohou myslet vážně. Ale aby toho nebylo málo, dá se k němu připojit i sprchová hadice, která vás dokonale pročistí. Tohle je opravdu netradiční erotická hračka.

 

Zmíníme se ještě o jedné anální hračce - jde o anální zámek.

 

Na první pohled byste si řekli, že ta hračka vypadá jako běžné tažné zařízení od auta. Do toho kruhového otvoru se nacpou varlata, pak se to celé otočí a ten kolík se zasune do zadku. Přesně tak. Někteří prostě milují bolest, ale nic se nemá přehánět!

 

Asi nejhorší bolest zažijete, když si aplikujete tento kolík!

 

Jedná se o kovový asi pěticentimetrový kolík, který si zarazíte do penisu. Ano, přesně tam! Do té dírky, ze které vám vychází moč. Kolík je zakončen nějakým tvarem, který má v sobě několik otvorů. Jakmile začnete čůrat, nejen, že to bude vypadat jako sprcha, ale spolu s močí budete čůrat i krev. Nemůžete přijít na důvod, proč tato hračka vůbec vznikla? My také ne.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.3 Počet: 3 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies