Barvy, které vám skvěle padnou

Není barva, jako barva - každá má svůj význam a svou charakteristickou vlastnost, kterou se liší od ostatních. Pojďme se v našem dnešním článku podívat na ty nejoblíbenější barvy blíže.
Fotografie pánských barevných vest

Oblečení – černá barva zeštíhluje

Černá barva je klasika, nejen proto, že se hodí do společnosti, protože působí elegantně, ale také protože opticky zeštíhluje. Pokud máte tedy problém s trochu objemnější (pivařskou) postavou, lze tyto nedostatky účinně díky této barvě zakrýt.

Bílá – luxusní klasika

Bílá je vkutku univerzální barva. Hodí se téměř ke všemu, můžete jí nosit v zimě i v létě. Působí čistě a vznešeně, možná právě proto movitější a módy znalí lidé mají ve svém šatníku „přeběleno”.

Červená – barva vítězů

Pro červenou barvu je charakteristická energičnost, rozhodnost, vedoucí schopnosti. Průvodními rysy červené jsou sebevědomí a agresivita. Červená je také barvou vítězů.

Žlutá barva – barva radosti a optimismu

Mezi její kladné rysy patří optimismus, radost ze života, bezprostřednost citů. Zároveň však značí neklid, nestálost, proměnlivost citů a nálad. Žlutá barva podporuje radost ze života, proto by v šatníku rozhodně neměla chybět.

Móda a trendy - oranžová barva

Oranžová je barvou fyzického i psychického zdraví. Oranžová je vhodná do pánského i dámského šatníku. Tato barva je prospěšná pro zdraví fyzicky i nervově slabších.

Modrá je prostě dobrá ...

Mezi její kladné rysy patří soustředěnost, zodpovědnost, smysl pro kolektiv, věrnost, oddanost, vytrvalost, klid, rozvahu. Mezi záporné stránky např. flegmatičnost, emocionální chlad. Modrá barva uklidňuje, ale také dodává imunitu a odebírá fyzické a psychické napětí.

Barvy a pánské oblečení – zelená barva

Mezi kladné rysy zelené barvy patří vytrvalost, odolnost, pracovitost, radost ze života, racionální přístup k řešení problémů. Mezi zápory patří nedostatečně rozvinutá intuice v porovnání s praktičností, což brání rozvoji tvůrčích schopností.

Léto 2008 – moderní barvy pro tento rok

Letošní léto bude panovat žlutá, tyrkysově modrá, světle zelená a také oranžová.

Móda a trendy - stylová image muže:

Nový trend – muži rádi rozhalenky

Právě letí termokošile s klimatizací!

Hodinky – jak si má muž vybrat?

Pánská móda - zákony obleků

Image muže – je libo bradku?

Automobil prozradí vaší image

Žabky pro muže jsou stále populárnější

Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

Kšiltovky - stačí si jen vybrat

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies