Barbadoská kráska Rihanna

Její celé jméno je Robyn Rihanna Fenty a narodila se 20. února roku 1988 v St. Michael (Barbados). Rihanna je modelkou, módní návrhářkou, tanečnicí, herečkou, ale především je famózní zpěvačkou. Její pěveckou tvorbu ovlivňují styly reggae, dance hall, dance a samozřejmě R&B. Její hudbu poslouchá snad každý. Do roku 2012 se prodalo kolem 25 milionů kusů alb po celém světě. Kromě toho se prodalo i 60 milionů digitálních kopií. Díky tomu se Rihanna stala nejúspěšnější umělkyní v digitálním prodeji.

Rihanna v zelených šatech na pozadí palmy

 

Barbados je na Rihannu pyšný a pro ni to je zamilované místo. Všichni na Barbadosu ji tak zbožňují, že byla v roce 2007 jmenována hlavou místního turismu a o rok později dokonce vznikl den Rihanny. Jak už jsme se zmínili, je také ambasadorkou turismu a kultury mládeže Barbadosu. Rihanna se každoročně účastní festivalu s názvem Barbados Crop Over Kadooment Carnival. Vždy jednou ročně Rihanna uspořádá 1 bezplatný koncert přímo na Barbadosu.

 

Ve svých 28 letech má celkem 8 cen Grammy, získala i cenu ikony naší generace AMAs, vlastní svou řadu parfémů a kosmetiku, spolupracuje se světovými návrháři a dokonce je i kreativní ředitelkou a ambasadorkou sportovní značky Puma. Což je ohromující úspěch, kterého jen tak někdo nedosáhne. A zvlášť v jejím věku. Všechno zvládá s přehledem, nahrává jednu píseň za druhou, získává ocenění a spolupracuje se spoustou organizací.

 

Díky nejnovější spolupráci s jednou společností, kterou raději nebudeme jmenovat, vytvořila letní kolekci ponožek. Můžete si v této kolekci vybrat i sexy nadkolenky, sportovní tomboy podkolenky nebo punčochy s mašlemi. Dokonce zkombinovala krajkové ponožky a netradiční chlupaté pantofle s kožešinou velmi oblíbené značky. Rihanna z těchto pantoflí udělala kultovní boty. Zpěvačka v nich chodí k bazénu, po městě i doma.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies