Axe Instinct Party s Hankou Mašlíkovou

Vůně surové kůže, sexy divoženky, celebrity, soutěže o ceny, to jsou párty propagující novou vůni Axe Instinct. S redakcí jsme se zúčastnili Axe Instinct Party v ostravském klubu Fabric a vyzpovídali hlavní hvězdu večera - sexy modelku Hanku Mašlíkovou.

Hanka Mašlíková

Axe Instict Party aneb „Hoď se do kůže“

Představení nového pánského deospraye s vůní surové kůže - Axe Instinct, to je hlavní důvod pořádání všech Axe Instinct Parties. V rámci dvouměsíčního celorepublikového turné jste se mohli akce zúčastnit i vy. Jedinečná párty putuje po jedenácti klubech v různých koutech České republiky.

Součástí programu všech Axe Parties je módní přehlídka, nejrůznější soutěže a seznamovací hra, kdy největší svůdce vyhrává Kenvelo voucher nebo týdenní vstupenku na Sziget Festival v Budapešti s ubytováním zdarma. Sexy divoženky rozdávají ceny v podobě kožených náramků, koktejů, balíků Kenvelo nebo deodorantů Axe Instict. Pánové se mají rozhodně na co dívat.

Pokud jste se ještě nezúčastnili Axe Instinct Party, máte možnost to napravit v těchto dnech a klubech:

29. 4. Plzeň - klub Alfa

2. 5. Vilémov - klub Sydney

6. 5. Olomouc - S club

13. 5. Praha - El Magico

23. 5. Teplice - Óčko club

6. 6. Praha - TRAMix

Axe Instict Party v Ostravě

První mejdan se konal v pražském klubu Mecca, my jsme se zúčastnili Axe Instinct Party v Ostravě. Bohužel na rozdíl od pražské show této chyběla velkolepost.

Večerem Axe Instict Party v Ostravě provázel moderátor TV Óčko Jakub Kuba, o hudbu se postarala komická dvojka DJ Uwa a Lucaso. K vidění byly i celebrity jako je Gába Al Dhábba, tentokrát v roli PR managerky, nebo VIP host Hanka Mašlíková, které jsme položili několik otázek.

Jakou momentálně používáte vůni, jakou máte nejraději?

Já bych nerada dělala reklamu nějaké značce, mám ráda květinovou jemnou vůni a všeobecně jemné vůně, nemám ráda vůně razantnější, hlavní je, aby mi byla příjemná celý den.

A co muži a vůně? Zastáváte názor, že je mužský pot vyloženě nepříjemný anebo vám naopak připadá jako afrodisiakum, pokud je to v určité míře?

Určitě by muž neměl být zpocený, měl by vonět a já myslím, že nejlepší je, když se oblékne do kůže, protože právě vůně kůže je teď hodně trendy a vůně Axe jí vystihuje nejlépe.

Co vám na mužích vyloženě nevoní, o jakého muže byste si jak se říká neopřela ani kolo?

Myslíte charakteristickou vlastnost?

Ano.

Sobeckost.

Otázka na závěr: ideální první rande?

To nevím, hlavně to musí být s tím pravým. Nejde o to kde, ale aby to bylo s člověkem, se kterým to bude stát za to.

Děkuji za rozhovor.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies