Avril Lavigne - image nespoutané skejtařky

Avril Lavigne není v žádném případě typickou mladou popovou princeznou, jako je třeba Britney Spears. Právě naopak. Divoká skejtařka, která miluje punk a rock a když to přežene s alkoholem, ukáže i kalhotky.

Zpěvačka Avril Lavigne při svém reklamním focení

Avril Lavigne ve zkratce

Datum narození: 27.9.1984
Místo narození: Napanee, Ontario, Kanada
Národnost: kanadská
Znamení: váhy
Povolání: zpěvačka herečka
Výška: 160 cm
Váha: 49 kg

 

Avril Lavigne a její život

 

Avril začala se zpěvem už ve svých dvou letech v kostelním sboru a tak také zůstala do svých deseti. Krátce poté získala hlavní cenu v soutěži místní hlasové stanice, kterou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shaniou Twain.

 

Když bylo Avril třináct let, začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Hned poté nahrála na videokazetu své hudební výkony a poslala je do několika nahrávacích společností. Měla štěstí, protože si jí všiml šéf nahrávací společnosti Arista Records Antonio L.A. Reid. Avril proto odjela do New Yorku, konkrétně do Manhattanu, kde z ní Reid chtěl udělat klasickou popovou zpěvačku. Ale Avril chtěla být jiná, toužila být umělkyní, která je spojena s tvořením písní, které zpívá. Proto nakonec odjela do Los Angeles, kde se spojila s vydavatelstvím, které ji nechalo úplně volnou ruku.

 

 

Společně s producentem Cliffem Magnesiem dokončila singl Complicated, který se vzápětí stal velkým hitem válcující žebříčky všech hitparád. Úspěch byl tak obrovský, že Avril nazpívala debutové album Let Go. Pouhých pět týdnů po jeho vydání se stalo platinovým a jeho úspěch i nadále rostl.

 

Kapela Avril Lavigne

Avril zpívá se svou kapelou, kterou tvoří bubeník Matthew Brann, bas kytarista Mark Spicoluk, kytaristi Jesse Colburn a Evan Taubenfeld. Své celosvětové turné začala prvními návštěvami Japonska, Evropy a Austrálie.

Avril není žádné ošklivé káčátko

Avril si většina lidí vybaví jako drsnou holku s tmavými vlasy a výrazným líčením, která řádí na pódiích se svou kapelou. Ale nějakou dobu už tomu tak není. Vlasy si nechala zvlnit a obarvit na blond, nosí elegantní šaty a chová se jako opravdová žena.

Avril Lavigne ve filmu

Punková zpěvačka Avril Lavigne by se chtěla věnovat nejen zpěvu, ale i filmu. Pár už jích má dokonce za sebou. Jeden z nich se jmenuje The Hedge a zahrála si v něm po boku slavného Bruce Willise.

Proč Avril ukázala kalhotky?

Avril Lavigne byla nejen paparazzi přistižena opilá v klubu v Los Angeles. S alkoholem to přehnala tak, že měla velký problém nastoupit do své limuzíny, a poté i skrýt své kalhotky, pod kraťoučkou sukní.

Diskografie Avril Lavigne

2002 – Sk8er Boi (singl)
2002 – Complicated (singl)
2002 – Let Go
2003 – My World (cd + dvd)
2004 – Under my Skin

 

Filmografie Avril Lavigne

2002 – MTV Video Music Awards Opening Act – Live performance
2003 – Performer, Brit Awards, Weird Al Prezent
2004 - … Performer, 95.8 Capotal FM’s Party in the Park for the Prince’s Trust
2006 – Flok, The … Young Woman, Fast Food Kation, Over the Hedge voice

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies