Samuraj.cz

Asus W90 – nejrychlejší herní notebook!

Kateřina Řehořová

Na první pohled obyčejný notebook. Podíváme-li se podrobněji na jeho hardware a software, zjistíme, že úplně tak obyčejný není… Představujeme vám Asus W90 – nejrychlejší herní notebook světa!

Notebook? Ano, ten nejvýkonnější prosím!

Společnost Asus ukázala na veletrhu CeBit extrémně rychlý, přesněji nejrychlejší notebook světa - Asus W90. Ten v testovacím programu 3D Mark 06 nasbíral přesně 20 284 bodů, tedy nejvíce ze všech.

Co v sobě Asus W90 ukrývá?

Asus W90 v sobě ukrývá čtyřjádrový procesor Intel Core 2 Quad Q9300 s frekvencí 2,5 GHz. O grafický výkon se stará dvojitá karta Ati Mobility Radeon HD4870 X2 (v současné době nejvýkonnější grafická karta pro notebooky na celosvětovém trhu). Dostatek úložného prostoru zajistí 2 pevné disky, každý s kapacitou 500 GB.

Samozřejmostí je také integrovaný televizní tuner s podporou analogového i digitálního vysílání. K internetu se připojíte díky bezdrátové technologii WiFi 802.11 b/g/n. Nechybí ani Bluetooth 2.1. či Blu-ray combo mechanika (díky optické mechanice Blu-ray combo drive si budete moct naplno užívat filmy ve vysokém rozlišení).

Notebook je vybaven také funkcí Turbo Gear, která vám umožní přetaktovat systém a výrazně tak zvýšit jeho výkon – a to až o 25 %.

Nesmíme zapomenout na displej!

Asusu W90 dominuje širokoúhlý 18,4palcový displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. Díky velkému displeji nabídne navíc notebook klávesnici i s numerickým blokem kláves.

A co zvuk?

Asus W90 je vybaven 6 reproduktory Altec Lansing, poskytuje tak zvuk prostřednictvím 5.1 klasických reproduktorů a 1 integrovaného subwooferu.

Zajímá vás cena?

Asus W90 by se měl na evropském trhu objevit během několika následujících týdnů za cenu okolo 80 000 tisíc korun.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.