Asus W90 – nejrychlejší herní notebook!

Na první pohled obyčejný notebook. Podíváme-li se podrobněji na jeho hardware a software, zjistíme, že úplně tak obyčejný není… Představujeme vám Asus W90 – nejrychlejší herní notebook světa!

Notebook značky Asus W90

Notebook? Ano, ten nejvýkonnější prosím!

Společnost Asus ukázala na veletrhu CeBit extrémně rychlý, přesněji nejrychlejší notebook světa - Asus W90. Ten v testovacím programu 3D Mark 06 nasbíral přesně 20 284 bodů, tedy nejvíce ze všech.

Co v sobě Asus W90 ukrývá?

Asus W90 v sobě ukrývá čtyřjádrový procesor Intel Core 2 Quad Q9300 s frekvencí 2,5 GHz. O grafický výkon se stará dvojitá karta Ati Mobility Radeon HD4870 X2 (v současné době nejvýkonnější grafická karta pro notebooky na celosvětovém trhu). Dostatek úložného prostoru zajistí 2 pevné disky, každý s kapacitou 500 GB.

Samozřejmostí je také integrovaný televizní tuner s podporou analogového i digitálního vysílání. K internetu se připojíte díky bezdrátové technologii WiFi 802.11 b/g/n. Nechybí ani Bluetooth 2.1. či Blu-ray combo mechanika (díky optické mechanice Blu-ray combo drive si budete moct naplno užívat filmy ve vysokém rozlišení).

Notebook je vybaven také funkcí Turbo Gear, která vám umožní přetaktovat systém a výrazně tak zvýšit jeho výkon – a to až o 25 %.

Nesmíme zapomenout na displej!

Asusu W90 dominuje širokoúhlý 18,4palcový displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. Díky velkému displeji nabídne navíc notebook klávesnici i s numerickým blokem kláves.

A co zvuk?

Asus W90 je vybaven 6 reproduktory Altec Lansing, poskytuje tak zvuk prostřednictvím 5.1 klasických reproduktorů a 1 integrovaného subwooferu.

Zajímá vás cena?

Asus W90 by se měl na evropském trhu objevit během několika následujících týdnů za cenu okolo 80 000 tisíc korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies