Asus G73Jh - výkonný herní notebook inspirovaný stihačkou

Představujeme Vám novinku od společnosti Asus – velmi výkonný herní notebook s označením G73Jh. Pojďte se společně s námi podívat na to, co nám může tento hranatý krasavec nabídnout.

Fotografie notebooku značky Asus

<!-- -->

Asus G73Jh zaujme hranatým designem

Tvůrci nového Asusu G73Jh se nechali inspirovat americkou společností Lockheed Martin, která má na starosti výrobu špičkových neviditelných stihaček s technologií Stealth. Výsledkem jejich snažení je herní notebook s hrubými (ale propracovanými) tvary a decentním modrým podsvícením, jenž jen tak někdo nepřehlédne a které se dá navíc kdykoliv vypnout.

Přístroji dominují hranaté tvary, na zadní straně nalezneme velmi zajímavě řešené chlazení, výdechy pro chlazení se ukrývají v široké liště, kterou rozhodně nelze při pohledu na Asus G73Jh přehlédnout. Notebooku dominuje LED displej s uhlopříčkou 17,3 palců a rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. Povrch přístroje je z větší části vyroben z pogumovaných plastů.

Co nalezneme uvnitř?

Uvnitř nového Asusu nalezneme v základu velmi tichý čtyřjádrový procesor Intel Core i7-720QM a výkonnou grafickou kartu ATI Radeon HD 5870 Mobility s podporou DirectX11 Na přání lze do těla přístroje umístit i výkonnější procesor - ovšem za „malý" příplatek. V základu nalezneme 8GB DDR3 1066MHz paměti a dvojici rychlých 320GB disků s 7200 otáčkami za minutu. Nechybí ani 4x USB, HDMI, VGA, čtečka paměťových karet, 2 audio konektory či Blu-ray mechanika. Z konektivity nechybí ani gigabitový ethernet, wi-fi b/g/n a Bluetooth.

Za výkon se platí cenou okolo 38 000 korun

Cena nového Asusu G73Jh s operačním systémem Windows 7 Ultimate 64bit, se bude pohybovat od 38 000 korun výše - záleží, co vše si necháme do těla přístroje navíc zabudovat (ještě výkonnější procesor, Blue-ray mechaniku, apod.).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies