Asus EeeKeyboard PC - počítač skrytý v klávesnici

Představujeme Vám Asus EeeKeyboard PC, jenž by se dal zjednodušeně popsat jako osobní počítač vtěsnaný do klávesnice. Zajímavý nápad, nemyslíte?

Fotografie klávesnice značky Asus EeeKeyboard PC

Novinka z CES (Consumer Electronics Show)

Tato novinka byla představena minulý týden na největší světové výstavě spotřební elektroniky Consumer Electronics Show, konané v Las Vegas. Asus EeeKeyboard PC ovšem není obyčejnou klávesnicí, jak by se mohlo na první pohled zdát - v pravé části (místo numerického bloku kláves) nalezneme malý displej, který rázem z "pouhé" klávesnice dělá osobní počítač.

Dotykový displej skrytý v klávesnici

Displej Asus EeeKeyboard PC má úhlopříčku pět palců a je možné jej ovládat pouhým dotykem. Díky tomuto displeji můžete bez problémů pracovat s různými programy, multimediálními prohlížeči a nebo jen tak pro zábavu chatovat. Displej můžete použít také jako touchpad, nebo jej naprogramovat tak, aby zobrazoval klávesy rychlého spuštění.

K Asus EeeKeyboard PC je možné připojit samozřejmě také standardní monitor (s pomocí VGA výstupu, HDMI konektoru nebo prostřednictvím unikátního bezdrátového adaptéru). Díky technologii Ultra-wideband Technology přináší EeeKeyboard PC bezdrátovou zábavu v HD rozlišení na všechny HDTV a také monitory.

Procesor, grafické jádro, operační systém

Uvnitř této novinky nalezneme procesor Intel Atom N270 s frekvencí 1,6 GHz. Samozřejmostí je také 1 GB operační paměti, integrované grafické jádro Intel GMA 950 a SSD o kapacitě 16 nebo 32 GB. Asus EeeKeyboard PC bude dodáván s operačním systémem Windows XP v edici Home.

Zajímá Vás cena?

Cena Asus EeeKeyboard PC by se měla pohybovat okolo 499 až 599 amerických dolarů. Prodávat by se měl začít letošní rok v Americe i v České republice.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies