Aquaparky - zábava ve vodě

Aquaparky nabízejí nejen možnost, jak ochladit své tělo, ale nabízejí i spoustu atrakcí, které naopak rozproudí vaši duši. Jednoduchá skluzavka dlouhá pár metrů už by rozhodně náročným návštěvníkům nestačila.

Fotografie ženy v plavkách jedoucí na skluzavce

Aquaparky - odpočinek i zábava

Určitě si dokážete představit, jak trávíte celý týden v poloze ležmo u moře, bazénu nebo řeky. Ale i toto lenošení může po čase začít nudit a volejbal nebo golf na prudkém sluníčku váš rozhodně neláká. Naštěstí rozvoj aquaparků umožňuje spojit ochlazování organismu s vodními hrátkami a relaxací.

Aquaparky - co nesmíte minout

A na co můžete v areálu aquaparků kromě klasických bazénů narazit?
 

  • tobogan - tato různě pozohýbaná a zatočená skluzavka může být i častěčně zakrytá. K posledním výstřelkům patří zatemněný tobogan, u něhož při sešupu dolů nikdy nevíte, kam to s váma v příští sekundě mrští.
  • space-bowl - zvláštní typ toboganu, zkonstruovaný jako trychtýř. Než sebou plácnete do bázenu, pořádně to roztočíte (a to i bez koruny v kapse).
  • skluzavka - bývá většinou několik desítek metrů dlouhá,má většinou více drah a liší se svým sklonem. Ty nejprudší dostaly přívlastek kamikaze.
  • vířivka - až vás přestane bavit, zmítání v korytě tobogánu a pádu do ústí trychtýře, běžte si na uklidněnou zabublat. Relaxace ve vířivce je skvělý způsob, jak si uvolnit svaly.
  • divoká řeka - do bazénu teče prudší proud vody, takže se můžete nechat nést nebo taky bojovat s proudícím živlem. Myslete však na to, že voda je sice životudárná tekutina, ale lepší je ji pít z kohoutku. 
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies