Anne Hathaway – sexy princezna

Představujeme Vám oblíbenou herečku a také začínající scénaristku - Anne Hathaway. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Anglická herečka Anne Hathaway na své propagační fotografii

 

Anne Hathaway se narodila 12. listopadu 1982 v Brooklynu v USA. Jméno ji dali její rodiče po Sheakespearově manželce. Rolí, jenž tuto sexy krásku proslavila, je pubertální princezna Mia Thermopolis, kterou ztvárnila v komedii Deník princezny. Za tuto roli byla v roce 2002 nominována na cenu Teen Choice v kategorii nejlepší herečka v komediálním filmu. Úspěšná komedie se samozřejmě dočkala svého pokračování, i v Deníku princezny 2 si Anne zahrála hlavní roli. Pro zajímavost: Deník princezny 2 se měl původně natáčet v Praze, nakonec se ale natáčel v Los Angeles.

Nejen herečka, ale i scénaristka

Za zmínku stojí také role Anne Hathaway v nezávislém dramatu Havoc Barbary Kopple, filmech Ella Enchated, Nicholas Nickleby a The Other Side of Heaven. Pozornost si získala i díky roli v seriálu Get Real, za který byla v roce 2000 nominována na cenu Teen Choice v kategorii nejlepší herečka v dramatické roli. Pro letošní rok má Anne v plánu zahrát si ve filmu Alenka v říši divů a Na svatého Valentýna. Krom herectví se věnuje také psaní scénářů. V roce 2009 získala titul nejlepší mladé herečky, porazila i Keiru Knightleyovou, ta se umístila na druhém místě.

Ze soukromí této sexy krásky

V lásce nemá Anne příliš štěstí. V médiích se hojně probíral její dlouholetý vztah s italským podnikatelem Rafaellem Follierim, kterého FBI zatkla kvůli praní špinavých peněz. Anne se s ním stačila těsně před zatčením rozejít. I když jej milovala, dala přednost své kariéře. V současné době tato sexy kráska o svém soukromí příliš nemluví, můžeme se tedy pouze domnívat, zda-li po svém boku má a nebo nemá nějakého muže. Pravděpodobnější je samozřejmě první možnost. Stačí se na Anne podívat a musí nám být hned jasné, že má na každém prstu nejméně deset nápadníků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies