Anne Hathaway

Celým jménem je Anne Jacqueline Hathaway. Tato americká herečka a scénáristka se narodila 12. listopadu roku 1982 v Brooklynu (New York, USA).

Krásná Anne Hathaway v prádle

 

Její otec Gerald je právník a matka Kate je herečkou a zpěvačkou. Rodiče ji dali jméno Anne úmyslně, neboť chtěli, aby se jmenovala úplně stejně jako manželka W. Shakespeara. Na vysoké škole studovala angličtinu, ale po krátké době její zájem upadal v důsledku nového zájmu. A tím bylo právě divadlo.

 

Již v roce 1999 hrála v seriálu Get Real. Ačkoliv byl tento seriál značně neúspěšný, obdržela Anne první nominaci na cenu Teen Choice Award. Její první filmový debut byla rodinná komedie Deník princezny (2001). Získala tam hlavní roli princezny Mii Thermopolisové. I za tuto roli ji nominovali na cenu Teen Choice Award.

 

Snímek Odvrácená strana nebe byl natočen mnohem dříve než film Deník princezny. Jednalo se o její první nízkorozpočtový snímek. Do kin byl ale uveden později než Deník princezny. Stalo se tak prý úmyslně z komerčních důvodů.

 

Svou kariéru odstartovala Anne skutečně originálním způsobem. Spadla ze židle. Ano, čtete to správně. Opravdu získala roli díky tomu, že byla tak nemotorná, že spadla ze židle. A ne jen tak nějakou roli, ale přímo hlavní roli ve filmu Deník princezny. Jejího trapného pádu si všiml režisér, který hledal někoho jako je ona - zmatenou a zbrklou dívku. A pokud jste film Deník princezny viděli, pak jistě víte, že svou roli zvládla bravurně.

 

Anne si tehdy byla plně vědoma toho, že role princezen mohou hrát ženy jen do určitého věku, neboť už pak vypadají směšně. Dokonce se zmínila, že prý prý na každou herečku později čekají role narkomanek a prostitutek a za tyto role se dostávají Oskary. A měla pravdu. O čtyři roky později získala Oskara díky roli narkomanky ve filmu Rachel se vdává.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies