Anna K

V dnešním článku si představíme úspěšnou českou zpěvačku a skladatelku – Annu K. Přečtěte si více o této sexy krásce, která vydala během své kariéry již 8 alb. Těšit se můžete také na bohatou fotogalerii.

Česká zpěvačka Anna K na své propagační fotografii

<!-- -->

Ze života Anny K

Anna K (vlastním jménem Lucianna Krecarová) se narodila 4. ledna 1966 ve Vrchlabí. Dětství strávila u své babičky ve Špindlerově mlýně a na Vrbatově boudě. Annina matka pracovala v restauraci, otec jako barman. Do svých 8 let Anna závodně lyžovala za lyžařský oddíl TJ Slovan Špindlerův Mlýn. S rodiči se přestěhovala do Prahy, když chodila do třetí třídy. V Praze přestoupila na jazykovou základní školu. Poté vystudovala konzervatoř.

Úspěšná česká zpěvačka a skladatelka

Do podvědomí českého publika se Anna K zapsala již v osmi letech, kdy si zahrála roli Pacholete ve hře Kytice v divadle Semafor Jiřího Suchého.

První deska, kterou Anna K vydala v roce 1993 se jmenuje Já nezapomínám. Ta sice sklízela kritiku, ale i tak se jí prodalo okolo 20 000 kusů. Druhé album s názvem Amulet vyšlo v roce 1995. Na tomto albu se autorsky podílel Oskar Petr a také P.B.CH. z kapely Wanastowi Vjecy. Na jeho natáčení se podílel například David Koller a nebo Bradley Stratton.

Po dalších šesti letech, přesněji v roce 1999 vyšlo třetí album Anny K s názvem Nebe. Na albu se autorsky podílel Tomáš Vartecký a Filip Horáček. Hit Nebe z tohoto alba a také fakt, že jej Anna K nazpívala poprvé s vlastní kapelou, ji přinesly 3 nominace na cenu Gramy, z nichž vyhrála v kategorii Nejlepší zpěvačka a za titulní píseň získala ocenění Nejlepší píseň.

V roce 2001 vydala album s názvem Stačí, když se díváš a v roce 2002 album Musím tě svést. Další album Anny K, tentokráte v limitované edici vyšlo v roce 2004 a neslo název Noc na zemi. Následujícího roku, tedy v roce 2005 vydala Anna vydala opět album Noc na zemi a společně se svojí kapelou podnikla své první hudební turné po 13 českých a moravských městech.

V roce 2006 vyšlo Annino prozatím předposlední album s názvem Večernice. V roce 2007 vydala album Best of 93-07.

Annu K postihla zákeřná rakovina prsu

Anna K v současné době bojuje s velmi zákeřnou rakovinou prsu, jenž postihla i její matku a starší sestru, které nakonec tomuto onemocnění podlehly. Nebudeme zde ale rozebírat proč, jak a nebo něco podobného... Místo toho raději Anně popřejeme hodně síly a brzké uzdravení, aby nás mohla svou hudbou těšit i nadále. Anno, drž se!!!

Ze soukromí

O svém soukromí se Anna K příliš nezmiňuje. Již 14 let žije s Tomášem Varteckým, který dříve působil například ve skupině Lucie. V současné době je Tomáš kytaristou ve skupině Anny K, pro kterou také skládá texty k písním.

Redakce Samuraj.cz položila Anně K několik otázek. Rozhovor s Annou K naleznete ZDE>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies