Animované seriály, které hybou světem...

Myslíte si, že animované seriály jsou jenom pro děti? Omyl! Jsou seriály, které si získali srdce diváků každého věku a to dokonce po celém světě. Jaké animované seriály máme na mysli?
Kreslený obrázek ze seriálu Garfield

Simpsonovi - fenomén č.1

Kdo by tento seriálový fenomém, který už více než 20. let získává stále nové a nové fanoušky po celém světě neznal? Ano, je to šílená Springfieldská rodinka – Simpsonovi. Poprvé se Simpsonovi objevili na televizní obrazovce 19. dubna 1987 v pořadu Show Tracey Ullmanová na televizní stanici FOX. Tvůrcem, který dal život této animované rodince je Matt Groening.

 

Homer, Marge, Bart, Líza a Meggie jsou hlavními aktéry celého seriálu, ve kterém se objevuje ještě mnoho desítek dalších postav. Všichni společně zažívají všední i nevšední dobrodružství ve svém městečku, které se jmenuje Springfield.

Futurama - další povedený kousek z dílny Matta Groeninga...

Dalším povedeným dílem Matta Groeninga a Davida X. Cohena (tedy tvůrců Simpsonových) je animovaný seriál Futurama, který je, co se týče animace, velmi podobný již zmiňované animované rodince.

 

Tento seriál má i své české fanoušky, více jich však naleznete spíše v zahraničí, protože tam je seriál více dostupný, než v ČR, kde jej mohou fanoušci sledovat pouze přes internet a nebo pokud si objednají speciální DVD s epizodami.

 

Děj se většinou odehrává v Novém New Yorku a okolních galaxiích v roce 3000. První čtyři série vysílala televizní stanice Fox Network v letech 1999 až 2003.

Kocour Garfield - XXL potřeštěný kocouur...

Zrzavý kocour s robustnější postavou, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají v ní cokoli, ponižuje svého majitele a také pohrdá psy....tak takový je hlavní hrdina dalšího oblíbeného seriálu – Garfield.Tento zajímavý a „držkatý“ kocour vznikl v roce 1978 pod taktovkou Jima Davise.


Garfield právem patří do našeho žebříčku nejoblíbenějších animovaných seriálů, i když z počátku to byl "pouze" komiks, který čte přes 260 milionů čtenářů denně na celém světě. Garfield je nejrozšířenější nedělní komiks a animovaný seriál ve Spojených státech. Knížky o Garfieldovi byly přeloženy do 23 jazyků.

Kultura - další zajímavé články pro ženy i muže

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies