Animované filmy – které jsou ty nej?

Sledujete animované filmy? Některé z nich předčili ve sledovanosti i holywoodské trháky. To potvrzuje i fakt, že se nedávno začal udělovat Oskar za nejlepší celovečerní animovaný film.
Madagaskar

Animovaný film Madagaskar

Madagaskar je dalším filmem z dílny tvůrců přelomových animovaných komedií Shrek a Příběh žraloka. Hlavními hrdiny tohoto neobyčejného příběhu jsou čtyři rozmazlená zvířátka z newyorské ZOO, která by dostávala do konce svých životů dostávat svůj denní příděl krmení a obdivu návštěvníků ZOO. Jenže zebru Martyho zasáhla krize středního věku a za pomoci šikovných tučňáků se rozhodl ilegálně opustit ZOO.

 

Jeho nerozluční kamarádi, lev Alex, hrošice Glorie a žirafa Melman se za ním vydávají do divokých ulic New Yorku, tím odstartují řetězec neuvěřitelných událostí. Brzy se octnou na pobřeží exotického ostrova Madagaskar.

Nejlepší animovaná filmová série- Shrek

To, co původně začalo jako krátký příběh pro děti se postupně vyvinulo v jednu z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších filmových sérií všech dob. Prozatím světlo světa spatřily tři díly. Hlavní postavy tohoto trháku zelený zlobr Shrek a krásná Fiona se staly téměř kultem. Prvním dvěma dílům se podařilo dohromady vydělat jen v kinech neuvěřitelných 1,4 miliardy dolarů a prodat přes 90 milionů DVD nosičů.

Nej seriál Simpsonovi- tentokrát ve filmu

Po veleúspěšném seriálu, který vás baví už přes 20 let, se tvůrci rozhodli natočit celovečerní film. Lidé kolem tvůrce rodinky ze Springfieldu Matta Groeninga opět vsadili na situační vtípky, kterých je ve fimu, stejně jako v seriálu, opravdu velké množství.

 

S Homerem, Marge, Bartem, Lízou a Maggie se zaručeně budete bavit od začátku až do konce. Film potvrzuje to, co je o Simpsonových již dlouhou dobu známo a sice, že není díky svému jedinečnému humoru určen pouze pro děti, ale spíše pro dospělé.

Kultura - další zajímavé články pro ženy i muže

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies