Animal roleplay - v roli zvířátka

Někteří si opravdu rádi hrají. A teď nemáme na mysli hraní na x-boxu či s modely letadýlek. Jedná se o sexuální hrátky, které můžete znát i pod jinými názvy - Pet play nebo také Human pets.

Animal roleplay - sexuální hrátky na kočku, pejska či poníka

 

Tato sexuální hra je založena na tom, že 1 z partnerů se ocitne v roli chovatele a ten druhý v roli nějakého domácího zvířátka. Většinou si chtějí hrát na kočičku, poníka nebo pejska. Hra může být dvojího typu. Někoho vzrušuje samotné předstírání, že je domácím mazlíčkem, o kterého ten druhý partner pečuje.

 

Pak ale existují i hry, jež můžeme zařadit do BDSM aktivit. V čem pak spočívá ono vzrušení? Jeden z partnerů se dostává do submisivní role a ten druhý partner (dominantní) jej vychovává. Když je “zvířátko” neposlušné, musí se potrestat. Jde tu především o ponížení a potrestání.

 

Cat play (Kitten play)

 

V této hře se někdo ocitá v roli kočky či koťátka. Při hře se používají různé hračky a pomůcky - čelenka s oušky, anální kolíky s chlupatým ocáskem, obojek s rolničkou, vodítko, klubíčka, míčky, plyšové myšky a spousta dalších. Kočka se tulí a mazlí ke svému pánovi či paničce, nechává se vést na vodítku a chytá v domku myši. Kočky jsou svéhlavá zvířátka a trestem je k ničemu nedonutíte. Je to něžná hra na kočku a chovatele a ze všech sexuálních hrátek typu Animal roleplay je nejhravější a nejuvolněnější.

 

Dog play (Puppy play)

 

Hra na štěňátko či pejska spadá také do BDSM praktik. Druhý partner se vžívá do role psovoda, trenéra, páníčka či paničky. Pejsek musí poslouchat svého pána, líže to, co mu pán nařídí, jí a pije z misky, štěká, někdy má i obojek, náhubek či masku psa. Pán či trenér může pejska učit nové kousky, ale také ho v rámci ponížení může i venčit.

 

Pony play

 

Pony play je součástí BDSM praktik. Je to hra o otroctví a sadomasochismu. V českém překladu to znamená hru na poníka (koně). Druhý partner si užívá roli jezdce či trenéra. Nejde tu o podobnost s koněm, i když existují i oblečky, které tuto možnost poskytují. V této hře jde o to, aby submisivní partner choval a myslel jako kůň.

 

Poníka či koně může hrát jak muž, tak i žena. Záleží na sexuální orientaci. Poníci se postupně učí poslouchat povely, jak cválat či dokonce táhnout vůz se svým pánem. Samozřejmě se v této hře používají i různé pomůcky - kolíky s ocáskem, biče, oprátky, kožené či latexové oblečení a podobně. Pořídit si můžete i uzdu, sedlo a další věci spojené s péčí o poníky (koně).

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies