Samuraj.cz

Angelina Jolie je tak sexy!

Lukáš Kamp

Angelina Jolie je ženou, se kterou by chtěli strávit noc nejen muži, ale i řada lesbiček. I u vás je sexy Angelina každou noc? Ve vašich představách a erotických snech? Sexy plné rty a pohled, který jen tak nezapomenete...

Angelina Jolie - proč je pekelně sexy? Angelinino obočí

Je prostě zvláštní. Angelina má pečlivě a sexy tvarované obočí, které jí dodává smyslný, kočičí vzhled. Její obočí je tak nádherné, že skoro dává zapomenout na svou primární lidskou funkci.

Krásná zápěstí má Angelina v genech

Zápěstí patří mezi velmi přitažlivé části ženského těla a může příjemně vonět dokonce i bez parfému. Angelina má zápěstí obzvlášť pohledná, hlavně díky tréninku pro film Tomb Rider a také kvůli genům (otcem Jon Voight).

Angelininy uši

Na ženském těle je řada podivných otvorů, ale jen málokteré z nich vypátráte tak snadno. Angelininy uši jsou díky bohu dostatečně kompaktní a roztomilé, abyste nemuseli pátrat po tom, co vlastně uši jsou.

Angelina a její plné rty

Kdysi dávno muži vybírali partnerky podle toho, která měla nejkrásnější a velký zadek. Později se ženské rty nově staly částí těla, jíž jsme instinktivně posedlí. Rty má Angelina víc než dokonalé.

Sexy tetování Angeliny Jolie původně dráček vpravo na břiše, později překreslen na kříž velký černý kříž, vedle nápis Nápis "quod me nutrit, me destruit" (co mě živí, to mě také ničí) dva domorodé obrazce na spodní části zad původně symbol smrti na levém rameni, později přepsán písmeno malé H na levém zápěstí linka na pravé ruce, také překreslena nejdříve symbol statečnosti, pak změněn "Modlitba za všechna divoká srdce držená v klecích" Římská číslice "XIII" - 13, u lokte na levé ruce Nápis "know your rights" má na zádech u krku Symbol smrti byl přepsán na modlitbu za syna Maddoxe drak a pod ním symbol "okno", překresleno tygrem (30 cm) a textem (pořízeno v červenci 2004 v Bangkoku) změněná linka na pravé ruce Angelina Jolie a Brad Pitt - sexy pár

Těhotná Angelina s Bradem momentálně tráví dovolenou v Africe, v Nambii. Sexy pár vypadá velmi štastně, ale ví Brad o lesbických sklonech své vyvolené? Angelina prý v minulosti strávila několik žhavých noci s Madonnou i Naomi Campbell. Jenny Shimitzu tvrdí, že si s Angelinou užívaly sexu celých osm let.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.