Andrea Verešová - s Jágrovým stínem v zádech

Andrea Verešová je další z miss, která je vyhledávána nejen pro svou krásu, ale i inteligenci. Proslavila se románkem s Jaromírem Jágrem a i když to bylo právě to, co ji dostalo na oči veřejnosti, připomínání tohoto vztahu na ní leží jako prokletí.

Slovenská modelka Andrea Verešová na své propagační fotografii

Andrea Verešová - ošklivé káčátko vyléčila sestra

Zřejmě se podívíte tomu, že si Andrea o sobě dlouho myslela, že vůbec není krásná. Její pochyby už nesnesla její sestra a poslala za ni přihlášku do Miss středních škol. Andrea se díky tomu začala objevovat v tištěných médiích a už si tak úplně nemyslela, že je ošklivé káčátko. Spoustu krásných (nejen) právniček uvidíte na beach akci hotelu Imperial a zúčastnit se můžete i aktivně! Natrénujte si beach volejbal!

Miss Slovensko - suverénně zvítězila Andrea Verešová

Začala předvádět módu, čímž si zvedla patřičně sebevědomí. Díky tomu se už bez obav zúčastnila v roce 1999 Miss Slovenska a s přehledem zvítězila. Zároveň však nezapomněla ani na své vzdělání, dokončila Francouzské lyceum a pokračovala dále ve studiu na vysoké škole.

Andrea Verešová - Česko-slovenka

Andrea se usadila už natrvalo v Praze. Jeden z důvodů byl i zmíněný šestiletý románek s Jaromírem Jágrem. Excelentní hokejista a pohledná modelka byli vděčným soustem pro bulvární tisk, který jim dnes už delší dobu po rozchodu nedá pokoj.
Oba však důstojně o důvodech rozluky mlčí, přitom se občas při různých příležitostech (jako jsou módní přehlídky Andrey) vídávají.

Andrea Verešová - odvážné snímky

Andrea se dostává do víru senzačních zpráv i díky svým odvážným fotografiím. Ty nejerotičtější, které byly pravděpodobně zveřejněny bez jejího vědomí, u ní vyvolaly touhu se proti těmto praktikám postavit.
Proto uvažuje, že jako studovaná právnička by později založila institut, který by bránil modelky, herečky a další slavné lidi při těchto kauzách, které příliš odhalují jejich soukromí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies