Anální radovánky u vás doma

Už jste ji k análu přiměli? Některá svůj zadeček nedá ani za nic. Ale vy to tak chcete!!! Jak ji k análním radovánkám přimět a ještě ji ukázat, že je to super? Seberte odvahu, vše připravte, ale nespěchejte.

Detailní fotografie ženského pozadí

Buď a nebo

Anální sex se omílá docela často a taky se oněm často mluví jako o něčem nechutném. Možná by bylo pro některé puritány až překvapivé, kolik lidí anální sex přímo zbožňuje a nedají na něj dopustit. Přes padesát procent mužů a žen se s análním sexem během života alespoň jednou setká a beztak se to minimálně půlce z nich náramně líbí.

askmen.com

Kdo maže, ten jede

Jestli ji pořádně nepostříkáte lubrikačním gelem, můžete se spolehnout, že svou prdelku už vám nenastaví. Lubrikační gel je základ! Konečník bohužel neprodukuje ani kapku sekretu jako tam vedle. Pokud ji nechcete za něco potrestat a dupku jí natrhnout, nezapomeňte na něj. Lepší je zvolit lubrikant na vodní bázi. Proč Na rozdíl od gelů na silikonové bázi nepoškozují strukturu prezervativů. I kondom teda budete potřebovat. Lékařské výzkumy k tomu nabádají. Anální sex je sice super, ale je také větším rizikem pro naše zdraví.

cafepress.com

Dejte si ho nakonec

Nemusíte být říťolezkou hned ze stratu. A jestli na tom trváte, bude to obtížnější. Ženská je vždycky více ochotná zadeček nastavit až posvém vyvrcholení, nebo pokud už soulož nějakou chvilku trvá. Ženská je uvolněná, takže i přístup a vstup bude jednodušší.

Tak teda jo

Holky se o svůj zadek většinou bojí kvůli bolesti, tak na ni nespěchejte. Znáte to, trpělivost růže přináší. Platí to i u análu, až ji ukážete, že je to super, máte se příště na co těšit. Zkuste ji zbavit napětí a obav z proniknutí. Přece jen, musíte překonat dva svěrače, jeden sice vaše milá ovládne svou vůli, ale s tím druhým je to horší. Proto je uvolnění důležité. Představte si, že vám by někdo něco narval do zadku, bez předchozího upozornění.

Střídání tělesných otvorů je tabu!!!

V péčku si sice na střídačku dopřávají anál, orál i klasiku, ale nedělejte to. Jde o zdraví vaší partnerky. Když to budete bez ochrany střídat, zaděláváte jí na slušně riziko zavlečení infekce. Pro jistotu si nachystejte zásobu kondomů, je to přece jen lepší než lítat do koupelny a pokaždé ho drhnout vodou s mýdlem.

V případě partnerčina těhotenství na anální radovánky zapomeňte!

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies