Americká kráska - Halle Berry

Je to neobyčejná žena a světově uznávaná herečka. Narodila se 14. srpna roku 1966 v Clevelandu (Ohio, USA).

Svůdná Halle Berry

 

Halle je tak trochu rozjívená, výbušná, křehká žena, která ale oplývá neuvěřitelným talentem, krásou, pracovitostí a cílevědomostí. Možná to nevíte, ale Halle trpí silnou cukrovkou, neslyší na jedno ucho a kvůli autonehodě ji čelo zdobila rána, která vyžadovala 20 stehů. I přes to všechno se o ni mohou všude přetrhnout, jen aby jim zapózovala.

 

Dětství pro ni nebylo snadné. Její otec byl černoch a maminka běloška. Děti s bílou i černou kůží se ji stranili, takže měla pocit, že nikam nepatří. Otec byl alkoholik, který navíc fyzicky napadal maminku. Otec je opustil, když měla pouhé 4 roky. Takže na výchovu zůstala její maminka sama. Což nebylo lehké, neboť pracovala jako zdravotní sestra. Otec se nakonec vrátil ke své rodině, když bylo Halle 8 let.

 

Na střední škole byla vydavatelkou školních novin. Také se stala roztleskávačkou a školní miss. Ve svých 17 letech slavila další úspěch - zvolili ji Miss Teen All America. O rok později vyhrála v Miss Ohio a byla i vicemiss USA. Tak moc se jí zalíbilo ukazovat své přednosti, že se navzdory výborným školním výsledkům rozhodla, že bude modelkou. 

 

Její kariéra modelky začala focením pro jeden magazín v Chicagu, ale po nějakém čase ji zlákalo herectví a tak jej začala studovat. První film, ve kterém jste ji mohli vidět, byl Horečka džungle (1991). Zahrála si tam ženu závislou na heroinu. Podala tak skvělý výkon, že tím všechny ohromila.

 

Hrála i ve filmu Flintstoneovi (1994), kde získala roli sekretářky. Objevila se ve spoustě dalších filmů - Pouze obchod, Boomerang, Táta lump, Boeing 747 v ohrožení, Zločin z vášně, X-Men, Operace: Hacker, Dnes neumírej, Gothika, Catwoman, Atlas mraků a jiné.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies