Americká herečka Tara Reid se vrací do formy

Český divák zná americkou herečku Taru Reid zejména z komedie Prci, Prci, Prcičky. Natočila i několik dalších filmů. Více se však o herečce, která se před fotoaparátem rozhodně nestydí, psalo v souvislosti s alkoholem a drogama.

Americká herečka Tara Reid při focení v prádle

Herecká škola a filmy Tary Reid

Dračice Tara Reid se narodila 11. 8. 1975 v New Jersey v USA. Když byla malá školačka, všechny udivovala svým hereckým nadáním. I proto ji rodiče přihlásili na profesionální dětskou hereckou školu v New York City.

Netrvalo dlouho a krásné Tary si všimli filmoví producenti. Objevila se ve filmech, The Big Lebowski, Urban Legend, Girl, Nebezpečné známosti nebo Just Visiting, kde si zahrála společně s Jeanem Renem. Největší popularitu talentované herečce přinesla role v komedii Prci, Prci, Prcičky.

Po boku Paris Hilton a Lindsay Lohan ochutnala život celebrity

Sláva a peníze dokážou pořádně zamotat hlavu. Na vlastní kůži se o tom mohla přesvědčit i samotná Tara Reid. Společně se známými vymetačkami večírků Paris Hilton a Lindsay Lohan v Hollywoodu navštěvovaly jednu společenskou akci za druhou. Vždy přitom vesele popíjely. Ze zábavy se ovšem stala závislost.

Závislost! Alkohol a drogy

Drogy a alkohol dohnaly nadějnou Taru do léčebny. Sama uvádí, že je to její nejlepší rozhodnutí v životě. "Nejtěžší asi bylo projít poprvé těmi dveřmi - konečně přiznat, že mám problém. Vždycky jsem se hrozně snažila svoje problémy zapírat. Odvykačka mi zachránila život. Dřív jsem naprosto nesnášela pomyšlení na následující den. Teď se na každý den těším, protože už nepiji, neberu drogy a život mne těší," řekla Tara.

Sexy postava je minulostí

Bujarý život nechal následky na kdysi bezchybné Tařině postavě. Podstoupila několik liposukcí, po nichž jí na břichu zůstala jizva.

Nedávno se na internetu objevili také fotky, které ukazují hereččinu celulitidu. Její povislá stehna a zadní strana stehen se staly oblíbeným diskusním tématem, kde jinak sympatická blondýnka sklízela obrovskou kritiku.

„Skutečně to zraňuje moje city, no co můžu dělat? Musím se přes to přenést,“ sdělila herečka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies