Alkohol versus sex

Ženy jsou po požití alkoholu uvolněnější a svolnější k čemukoliv, čehož muži rádi využívají. Jaký má ale alkohol vliv na sexuální výkonnost a kde je hranice mezi stimulujícím a utlumujícím účinkem?

Téměř prázdná sklenice s červeným vínem

Alkohol a sex

Je prokázáno, že požití alkoholu v malé míře zlepšuje sexuální výkonnost muže. Ženy jsou zase vzrušivější. Je to dáno tím, že alkohol zvyšuje prokrvení celého těla – včetně genitálií. Pokud to ale s alkoholem přeženete, výsledek je opačný – dochází k útlumu a snížení sexuálního vnímání i vzrušivosti.

Svádění s alkoholem

Alkohol jako prostředek svádění je dnes u mužů normálním jevem. S veselou náladou a vyšším sebevědomím se přece flirtuje lépe. Také ženy se přestávají ovládat a ztrácí kritický nadhled. Díky tomu pak ale v alkoholovém opojení můžete snadno podlehnout věcem, na které byste jinak ani nepomysleli.

S pomocí několika skleniček vína možná dostanete tu krásnou holku z baru, ale dostat od ní také můžete některou z pohlavně přenosných chorob. Ve víru vášně a bezstarostnosti také snadno zapomenete na kondom – a průšvih je na světě. S alkoholem se to tedy musí opatrně – stejně jako se ženou. Jedna, maximálně dvě skleničky vína neškodí, rozhodně ale nezacházejte za tuto hranici!

Sex alkoholiků

Pokud to s pitím pravidelně přeháníte, zaděláváte si na poruchy transportu spermií a podílíte se na snižování jejich kvality. U alkoholiků je pak typická snížená sexuální výkonnost i libido. Často se pak také objevuje chorobná alkoholická žárlivost.

Alkohol je někdy užíván jako prostředek ke zvýšení sebevědomí – taková „pomůcka“ je ale zrádná. Nejen, že škodíte svému zdraví, ale s vysokou pravděpodobností se na této berličce stanete závislí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies