Alexis Bledel

Narodila se 16. září roku 1981 v Houstonu (Texas, USA). Alexis je modelkou, ale především je úžasnou herečkou, která si některé z nás získala rolí v seriálu Gilmorova děvčata. Zahrála si tam jednu z hlavních rolí - Rory Gilmore.

Alexis Bledel se proslavila v seriálu Gilmorová děvčata jako Rory

 

Její matka pochází z Mexika a otec z Argentiny. Jejím mateřským jazykem byla španělština. Angličtinu se naučila až ve škole. Rodiče ji přihlásili do místního divadla, když bylo Alexis pouhých 8 let. Zahrála si v několika inscenacích - Naše město, Aladin a také Čaroděj ze země Oz.

 

Alexis pak navštěvovala Lutheránskou střední školu Svatého Marka. V 16 letech obdržela přihlášku na konkurz do modelingové agentury, která pořádala promenádu pro místní obyvatele. Zvládla to tak dobře, že se zalíbila několika důležitým lidem. To ji umožnilo odstartovat její kariéru modelky.

 

Po maturitě nastoupila na New York University (NYU) a svůj první rok dokončila jako herečka. Přes agenturu se seznámila s manažerem, jenž ji zařizoval přehlídky po celé Americe. Získávala zkušenosti a uplatňovala svůj talent. Pak přišla delší pauza, protože ji nabídli, ať se dostaví na konkurz k televiznímu seriálu Gilmorova děvčata. Režisérovi se Alexis tak zalíbila, že ji hned vyslal do L.A.

 

Je překvapivé, jak se bravurně sžila s Rory Gilmore - její seriálovou rolí, protože nikdy předtím v žádném seriálu nehrála. Alexis je ráda za tuto roli, neboť díky ní mohla mladým lidem ukázat, jak může žít teenager bez drog a alkoholu. První epizoda se vysílala 5. října roku 2000.

 

Zajímavosti o seriálu “Gilmorova děvčata”

 

  • Městečko Stars Hollow skutečně existuje. Najdete ho v Connecticutu. Autorka Amy Sherman-Palladino tam byla na dovolené se svým manželem a to město ji naprosto učarovalo.
  • Liza Weil, která v seriálu získala roli Paris, vlastně měla původně mít roli Rory Gilmore. Jakmile se ale setkala s autorkou, byla pro ni vytvořena role speciálně pro ni.
  • Melissa McCarthy, kterou si spíš vybavíte jako Suki St. James, málem přišla o příležitost, aby se na tomto seriálu podílela. Měla hrát v jiném seriálu, ale dle smlouvy nemohla natáčet více seriálů najednou. Naštěstí se však rozhodla pro Gilmorova děvčata.
  • Keiko Agena, která získala roli praštěné kamarádky Lane, bylo při natáčení první série neuvěřitelných 27 let.
  • Alexis Bledel nebo spíš naše oblíbená studentka Rory v reálném životě nesnáší kávu. Proto, ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, vždy místo kávy pila kakao.
  • Scott Patterson, který si střihl skvělou roli Luka, nikdy nebyl skutečným hercem. Scott hrál v přední basketbalové lize za New York Yankees a roli získal, až když si ho všiml scénárista a tu roli mu nabídl.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies