Alena Šeredová v kalendáři Stock 2010

Topmodelka Alena Šeredová nafotila exkluzivní kalendář pro firmu Stock. Pochojte se společně s námi její krásou.

Modelka Alena Šeredová na své propagační fotografii

 

Alena Šeredová se narodila 21.března 1978 v Praze. Původně chtěla být Alena letuškou, ovšem cesty osudu ji zavedly úplně jinam. V 15-ti letech fotila s velmi známým českým fotografem Jadranem Šetlíkem (což je pro modelky v tak útlém věku opravdová pocta). V 16-ti letech odletěla za prací do Řecka, o rok později do Itálie, která se ji stala po pár letech osudnou.

Alena Šeredová v Miss ČR, Miss Word

V roce 1998 se stala Alena první vicemiss České republiky. Ještě tentýž rok se umístila na čtvrtém místě v celosvětové soutěži krásy Miss World, což byl další velký úspěch v Alenině životě. Tento úspěch překonala až 30. září 2006 Taťána Kuchařová, která v 56. ročníku soutěže Miss World zvítězila a stala se tak první Češkou, která tuto prestižní soutěž vyhrála.

Pro zajímavost:

Alena Šeredová se často zapojuje do charitativních a sociálních aktivit. Pravidelně se účastní benefičních akcí v Itálii i dalších zemích EU.

Nejen modelka, ale i herečka

Alena se kromě modelingu, věnuje také herectví. Svou hereckou kariéru zahájila v roce 1999 rolí v jedné pražské komediální inscenaci. Poté vedla její umělecká kariéra do Itálie, kde účinkovala v pořadu Torno Sabato – La Lotteria. Díky tomuto pořadu se Alena dostala do podvědomí italské veřejnosti (v roce 2002 byla označena za objev italské televize).

V roce 2003 se Alena objevila v italské komedii Viděl jsem hvězdy (Ho visto le stelle), o rok později v komedii Zamilované Vánoce (Christmas in Love). Krom komedií a občasného účinkování na divadelních prknech, můžeme tuto sexy krásku pravidelně vídávat v reklamách věhlasných italských módních domů.

Ze soukromí Aleny Šeredové

V současné době žije Alena s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem zvaným "Gigi“, kterému porodila 28. prosince 2007syna Louise Thomase. Nyní je Alena v očekávání narození druhého potomka.

Pro zajímavost:

V Itálii se Alena několik let objevovala po boku idolu italských žen - Edoarda Costy. Alena a Edoard byli jedním z mediálně nejsledovanějších italských párů.

Nahá Alena Šeredová pro italský kalendář Max

To, že Alena nemá s nahotou problém, nám dokázala již několikrát. Nejslavnější fotky nahé Aleny Šeredové vznikly v roce 2005 pro italský kalendář Max. Fotografie z kalendáře naleznete v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Sexy Alena Šeredová v kalendáři Stock 2010

I když je Alena podruhé těhotná, nebránila se přijmout nabídku, pózovat pro exkluzivní kalendář firmy Stock. Focení probíhalo v Itálii pod taktovkou fotografa Stanislava Merhauta.Ochutnávku z kalendáře firmy Stock pro rok 2010 naleznete v naší fotogalerii.

Pro zajímavost:

V září bude Alena fotit ještě jeden kalendář pro firmu vyrábějící diamantové šperky.

Další sexy celebrity v kalendáři firmy Stock

V kalendáři firmy Stock pózovaly modelky Andrea Vránová, Iva Kubelková, Jitka Kocurová, Markéta Hrubešová, Simona Krainová či zpěvačka Helena Zeťová. Letošní kalendář zdobí fotografie sexy Jitky Čvančarové.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies