Akty? Skvělé odreagování pro milovníky ženské krásy

Léto, slunce, moře a žhavá ženská těla, to je ideální spojení krásy a možná i dovolené. Chcete co nejlépe zachytit sluneční paprsky, například opírající se do kakaově opálené ženské pokožky? Jestliže milujete nahá ženská těla, pokryté zbytky písku a mořskou solí, je Workshop glamour fotografie určen přesně pro vás.

akty

K létu neodmyslitelně patří skvělá dovolená, nejlépe někde u moře, plná zážitků a hlavně pánové možná pro vás, ženských křivek. Pláž a žena - to je spojení spoře oděných slečen do sexy plavek. Pokud se řadíte mezi fanoušky focení, nejlepší kombinací může být spojení letní dovolené s fotokurzem na Jadranském pobřeží.

Workshop glamour fotografie bude ta nejlepší varianta. Pozdní léto, ostrovy s exotickou vegetací, skalnaté pobřeží a malebné písčité pláže jsou jako stvořené pro glamour focení! Typická středomořská architektura jen dokresluje podmanivou scenérii Jadranského pobřeží. Ideální místo pro focení aktů nebo glamour fotografií, co myslíte?

 

Prožijete týden ve společnosti stejně zapálených lidí a užijete si netradiční workshop v krásném prostředí. Zažijete netradiční krásu dívek a dam, jejich extravagatní proměny, kde skvěle zachytíte jejich vyzývavost i cudnost. To zní přece jen jako výzva, co říkáte? Pod taktovkou zkušených rádců, správným úhlem záběru a ideálním nasvícením ženského těla, získáte cenné zkušenosti z pohledu umělce. To vše se správnou volbou objektivu.

 

 

Světlo je mocným čarodějem nejen při focení. S pomocí vhodného nasvícení, podpořeného správnou volbou objektivu, úhlem záběru a dokonalé pózy modelky, docílíte skvělého postoje vámi zvoleného objektu.

 

Co bude obsahem kurzu? Bezesporu technika a teoretická část. Pro příklad uveďme zvládnutí techniky, respektive správné určení expozice a teorie, jak měřit dopadající a odražené světlo. Funkce expozimetru resp. flashmetru a jeho ovládání. Dále se naučíte pózování modelky, jak potlačit “nedokonalosti” fotografovaných osob a základy kompozice a nakonec vztah mezi barvami.

 

Jestli ještě stále hledáte tip na netradiční dárek, zkuste fotokurzy na Jadranském pobřeží. Možná již letos někoho z vás překvapí dárkový certifikát pod vánočním stromečkem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies