Agáta Hanychová - anděl s ďáblem v těle

Má andělskou tvář, ale její styl života je přímo ďábelský. Dokáže si pořádně užívat život, a to bez jakýchkoliv zábran. A co víc, je krásná a hodně sexy. Řeč není o nikom jiném, než o modelce Agátě Hanychové.

Agáta Hanychová

Agáta Hanychová v číslech

Datum narození: 28. 4. 1985
Výška: 177
Míry: 85 – 61 – 86
Číslo obuvi: 41
Konfekce: 36

 

Agáta Hanychová – třetí na Miss ČR 2005

 

Když se rebelka Agáta Hanychová v roce 2005 probojovala do finále soutěže Miss České republiky, většina lidí tušila, že se umístí. A důvod? Její populární matka Veronika Žilková. Ale pravda je někde jinde. Agáta si totiž dokáže získat popularitu i sama, nejen svým půvabem a způsobem života

 

Velký podíl na umístění v soutěži má její bouřlivý a nespoutaný styl života. Agáta to už před volbou Miss 2005 rozjížděla ve velkém, a to se mnoha lidem dnešní doby líbí. A navíc, je to krásná, štíhlá žena s kočičíma očima a dlouhýma nohama, takže titul druhé vicemiss si určitě právem zasloužila.

 

Trapas Agáty Hanychové na Miss Intercontinental

Díky třetímu místu v soutěži Miss ČR 2005, mohla Agáta Hanychová reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěži krásy Miss Intercontinental, která se konala v Šanghaji. Ovšem neuspěla podle svých představ, ale ani podle představ tamních novinářů, jenž Agátu Hanychovou označovali za favoritku soutěže.

Agáta Hanychová v roli puberťačky

Agáta Hanychová dostala hlavní roli ve filmu režiséra Kryštofa Hanzlíka Cash Road. Zahraje si tam puberťačku – a jak sama přiznala, tato role jí přesně sedla. Film se odehrává v současnosti a je označován za hořce komickou road movie o lásce, naději, boji s osudem a mluví o vážných věcech s humorem.

Co má Agáta Hanychová v oblibě?

Oblíbená četba: A. France
Oblíbený sport: snowboarding, plážový volejbal
Oblíbené záliby: fotografování, nakupování
Oblíbená herečka: Julia Roberts
Oblíbená květina: růže
Oblíbené jídlo: kuře
Oblíbená barva: černá
Oblíbené číslo: 13
Oblíbené místo v zahraničí: Itálie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies