Adriana Sklenaříková - na dlouhé noze

Adriana Sklenaříková nyní prožívá těžké období. Na dovolené si totiž vážně poranila nohu a teď čeká, zda nebude muset kvůli tomuto zranění ukončit svou úspěšnou dráhu modelky. Vzhledem k jejímu sexy vzhledu bychom, pánové, asi nebyli moc rádi.

Slovenská modelka Adriana Sklenaříková při focení v plavkách

Adriana Sklenaříková - československá sexy kombinace

Adriana je typické federální dítě. Narodila se totiž českému otci a slovenské matce ve slovenském Breznu 17. září 1971.

Už však při svých studiích se za medicínou vydala do Prahy a tam se rozhodlo, že její cestování bude pokračovat. Rozhodla se totiž, že se stane modelkou na plný úvazek.

Adriana Sklenaříková - patří nejdelší nohy k fotbalu?

Kromě toho, že její blonďatá kštice a smyslné tělo ohromuje nejen návštěvníky módních přehlídek se Adriana proslavila i jinak. Byla totiž zapsána do Guinessovy knihy rekordů díky délce svých nohou. Ty mají 126 cm, čímž mezi modelkami Adriana Sklenaříkova doslova ční na ostatními.

Svatba Adriany Sklenaříkové s mistrem světa

Kromě toho se může pochlubit i tím, že si za manžela vzala francouzského fotbalistu Christiana Karembeu a od roku 1998 tedy používá jméno Adriana Sklenaříková-Karembeu.

Ukončí zranění kariéru Adriany Sklenaříkové

Proslulá modelka, která se objevila na mnoha titulních stranách módních magazínů a propaguje světoznámé značky. V poslední době však má jiné a bohužel vážné starosti.

Při své dovolené na Tahiti se totiž kuriózně zranila, když šlápla na rybu, od které dostala pořádnou dávku jedovatých látek. Bude-li tato nepříjemná nehoda znamenat konec dráhy modelky, lze teď těžko říct.

Každopádně my vám nabízíme Adrianu Sklenaříkovou na obrázcích v plné kráse.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies