Adéla Tas - nová česká celebritka?

Jestli občas letem světem proletíte nějaký ten český bulvárek, tak jste ji nemohli nezaregistrovat: malířka a cestovatelka Adéla se přehlédnout nedá. Českou scénu celebritek obohacuje o další pohledný obličej, pěkná prsa a aureolu umělkyně.

Fotografie ženy v letních šatech, sedící na lavičce

Začátky v TV

glance4art.cz

Pamatujete Rok 2010 a primácký pořad Prostřeno. V plzeňském dílu se sešla na poměry této reality show docela pohledná sestava, které kralovala nespoutaná a kosmopolitní Adéla. Její degustační menu mělo šmrnc a lehce ovíněná Adéla ho servírovala se šarmem sobě vlastním.

Cestovatelka

Prima ji vzápětí oslovila znovu a Adéla se stala jednou z tváří cestopisu Ženy na cestách. Ve dvojici cestovatelek Adéla – Zlatuše (taktéž soudružka z Prostřeno) měla, pokud jde o estetický dojem, jasně navrch.

Z rodné Plzně do velkého světa

super.cz

Vrátka do médií byla otevřená. A podnikavá Adéla jimi hbitě vklouzla do světa showbussinessu. Potkala tu takové hvězdy, jako italského hraběte a svůdníka v jedné osobě Domenica Martucciho, prince a chuďase (to druhé momentálně sedí víc) Romana Skamene nebo Mozarta české populární hudby Jarka Šimka. Protože se učí rychle, nafotila i nějaké ty nahaté fotky a výstřihy jejích rób nedávají bulváru spát. Jo, do toho taky maluje. Do rozboru kvalit jejích děl se pouštět nebudeme, až budoucnost prokáže, jestli její obrazy budou jednou viset vedle Fillových nebo Kupkových pláten.

Tajemství pozitivní energie

Na rozdíl od výše jmenovaných pánů má Adéla jednu výrobní fintu – do barev přidává sperma českých celebrit, prý to obrazy nabíjí energií. Dárcem byl třeba i zmiňovaný italský hrabě, ale aby Adéla zamezila drbům, vysvětluje: „Domenico je pouze můj kamarád, nic s ním mít nikdy nebudu. Sperma mi přinesl v krabičce rovnou z mrazáku. Nabídl se sám.“ Domenicovi za jeho vklad do českého moderního umění nelze než zatleskat. Jen víc takových krabiček!

(Hezčí) nástupkyně Kristiána Kodeta

fotopatracka.cz

Ale abychom z Adély nedělali jen další nanicovatou pseudohvězdičku bulvárních plátků: bulvár po ní skočil všemi deseti. Proč taky ne, víte snad o krásnější české malířce Po modelkách a miskách vítaná změna – konečně někdo, kdo má talent, a nejenom patřičnou fyzickou výbavu (i když ani v tomto ohledu není Adéla nijak odfláknutá). V chlapské kategorii se jí může rovnat jen Kristián Kodet, ale toho Adéla s přehledem vizuálně válcuje. Švihácky uvázaný Kristiánův šátek vedle Adéliných dekoltovaných rób nemá šanci.

Čekání na milence

Pokud vám vrtá hlavou její příjmení, je to pozůstalost po jejím nyní již bývalém tureckém manželovi. Dobrá zpráva nakonec: Adéla je nyní volná, ale pozor, to se může rychle změnit, Domenico a další mlsně brousí okolo…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies