ACM Money vám půjčí na cestu kolem světa

Každý muž má svůj nesplněný chlapecký sen. Někteří sní o koupi sportovního auta, motorky, jachty a někteří už jako malí chtěli zažívat dobrodružství po celém světě. Chtějí objet svět a nemusí to být ani za proslavených 80 dní.

ACM Money, kostky

ACM Money vám půjčí na cestu kolem světa

Každý muž má svůj nesplněný chlapecký sen. Někteří sní o koupi sportovního auta, motorky, jachty a někteří už jako malí chtěli zažívat dobrodružství po celém světě. Chtějí objet svět a nemusí to být ani za proslavených 80 dní.

 

Každý člověk se chce někdy odtrhnout od stereotypu všedního dne, zapomenout na starosti a na finanční stránku věci a udělat si radost. Ženy to řeší nakupováním oblečení a kosmetiky, muži si častěji chtějí pořídit něco luxusního, moderního a technicky dokonalého. Nebo třeba chtějí vyjet na cestu kolem světa.

Češi touží po neobvyklých zážitcích

S rostoucím tempem české ekonomiky a bohatnutím Čechů stoupá i jejich chuť užívat si zážitků, které si dříve nemohli dovolit. Stále oblíbenější jsou adrenalinové sporty a neobvyklé zážitky. Chcete cestovat po tropických ostrovech na luxusní jachtě, přeletět Amazonii vyhlídkovým letadlem, nebo si vyjet na velbloudech po Saharské poušti? Neodkládejte už dále splnění svého snu a vyjeďte na cestu kolem světa co nejdříve.

 

Že na to momentálně nemáte? ACM Money vám pomůže splnit váš sen. A to už do pěti dnů. "Klientům půjčujeme až dva miliony. Nepožadujeme přitom žádného ručitele," vysvětluje místopředseda představenstva ACM Money Jaroslav Hlaváček.

 

Zatímco jiné společnosti většinou požadují po klientech důkaz jejich příjmů, účel úvěru a další požadavky, ACM Money stačí platný občanský průkaz, výpis z katastru nemovitostí a nabývací titul k nemovitosti, například kupní smlouva.

ACM Money je zavedená firma s tradicí

"Jsme na trhu již od roku 2004 a poskytli jsme už více než 1 200 úvěrů," říká Hlaváček z ACM Money. "Úroky z úvěru se u ACM Money pohybují od 7,92 % a RPSN od 10,37 % - v závislosti na výši konsolidovaných úvěrů, poskytnutých poplatcích a celkové délce splácení."

 

Pokud si chcete splnit svůj dětský sen a zažívat dobrodružství po celém světě, nečekejte až budete mít potřebnou částku v hotovosti. Půjčte si od ACM Money, splácejte pár tisícikorun měsíčně a už za týden můžete sedět v letadle na cestě do své vysněné destinace.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies