Aby vás sex nestál život

Sex bývá pro spoustu lidí nejlepším zážitkem jejich života. Pro některé ovšem bývá zároveň i zážitkem posledním...

Černobílá fotografie ženy s kostlivcem sedící na sedačce

Nebezpečí jako afrodiziakum

Zdroj: keysersozeslair.comČlověk by při sexu normálně umřít neměl, to není žádná záhada. Není tomu tak ale u všech živočišných druhů a vlastně jsou lidi snad tím nejvíc sexuschopným druhem vůbec - nejen že ho přežijeme, ale navíc jsme velmi schopní provozovat ho i jen tak, ne kvůli rozmnožování. Když už by nám při něm měla hrozit smrt, musí tedy jít o nějaké dost neobvyklé okolnosti. Když pomineme chabé zdraví, spojené s nemocí nebo stářím, nebezpečí smrti při sexu nastává v prvé řadě při sexu, který je spojený s...nebezpečím smrti. Zní to možná jako nesmysl, ale je to jednoduché - nebezpečí je samo o sobě vzrušující. I když sex samotný je naprosto bezpečný, pokud ho provádíte v autě, řítícím se obrovskou rychlostí ke srážce, nebo v hořícím domě, nebo pod palbou, nebo v padajícím letadle, nebo tak podobně, něco jiného než sex vás může zabít při sexu. A jakém sexu! Vzrušení z nebezpečí není něco úchylného, skoro každý z nás reaguje na nebezpečí adrenalinovou euforií, jejímž cílem rozhodně není nás utlumit, právě naopak. Vzrušení z nebezpečí bystří smysly, zesiluje pozornost, zintenzivní emoce a oslabí sebekontrolu. Jediné, co nám může zabránit, abychom si tohle vzrušení užili sexuálně, je strach. A dobře že ten taky máme, beze strachu se vám potom může snadno stát, že vás ten nebezpečný sex opravdu bude stát život.

 

Smrt jí sluší

Zdroj: comicvine.comNebezpečí ale není to jediné, co může udělat sex zajímavějším (a zároveň smrtelnějším). Někoho prostě rajcuje...smrt. Ano, mluvím hlavně o staré dobré () nekrofílii. Víte, co je na nekrofílii opravdu zajímavé Vemte si třeba takovou krysu. Je spousta nechutných věcí, které by krysa udělala a ke kterým by člověk měl opravdu odpor, ale co by taková krysa určitě považovala pod svoji úroveň, to je nápad opíchat jinou mrtvou krysu. Nekrofílie je z nějakého důvodu výsostně lidskou záležitostí. Ne tak jiné věci jako homosexualita nebo sežrání sexuálního partnera, ale nekrofílie, na to zřejmě potřebujete nějakou inteligenci. Nakolik je vzrušení z nebezpečí normální, natolik je vzrušení z mrtvolnosti a rozkladu nenormální. Celým smyslem normální přitažlivosti je to, že co je zdravé a mladé, to je přitažlivé - červené tvářičky, kypré tvary odporující gravitaci, lidské teplo... Nekrofilové to mají tak nějak úplně naopak, protože je vzrušuje bledost, chlad, podlehnutí těla gravitaci a v některých více extrémních příkladech zřejmě i rozklad. Jaká to představuje zdravotní rizika pro nekrofila, to je asi jasné (o rizicích pro nekrofilova...partnera ani nemluvě). Ne vždycky ale musí být smrt přitažlivá takhle konkrétně. Přitažlivé může být i umírání samotné. No a protože umírání je v podstatě vždycky spojené s nedostatkem kyslíku v mozku, takoví fandové do skorosmrti se obvykle dusí těsně před orgazmem. Že se pak někdy přidusí trochu moc, to je celkem zřejmé. Poslední významnou obětí takového sebezadušení (při honění) byl David Carradine, alias kung-fu legenda Bill. Tak mě napadá, Kill Bill podle skutečnosti by asi musel být porno. Hm, kdyby v něm i tak hrála Uma Thurman, asi by to bylo dost zajímavé...

 

Úchylové a jejich obětí

Zdroj: thelastmongoose.comNe vždycky ale musí být sex spojený se smrtí nebo její hrozbou tak blízce, aby si jejich spojitost musel sexující člověk uvědomovat. Některé úchylky by teoreticky nemusely mít se smrtí nic společného, ale v praxi se smrt při troše smůly může snadno přihodit. Tak například takoví zoofilové nejspíš po smrti netouží. Zkuste si ale...ne, beru to zpátky, nezkoušejte to. Jen si to představte - sex s koněm pro některé možná zní lákavě, hlavně tedy pro ty, které fascinuje...velikost. A když už si tak představujete koně a jeho velikost, zkuste si to dát nějak do spojitosti s těmito dvěma slovy: vnitřní krvácení. Našly by se i jiné dvouslovné indície - zlomená pánev, natržené střevo... Zvířata můžou být dost nebezpečná. A to jsem se ještě ani nedostal k sexu s dravými šelmami. Ano, i to někomu přijde jako dobrý nápad. Na druhou stranu, lidé si vystačí i sami (respektive s jinými lidmi). Když vás třeba vzrušuje, že vás někdo jí, za nějakou dobu to s vámi nejspíš skončí dost špatně. Nebo když vás vzrušuje to, že vám někdo při sexu amputuje končetinu. Nebo když vás vzrušuje sex s někým, kdo má HIV. Nebo když máte tu smůlu, že narazíte na někoho, koho vzrušuje ubližování jiným lidem. I když protentokrát vynechám znásilnění jako nedobrovolný sex, nějaké to svazování, bičování, kousání, bodání (ostrými předměty), řezání, mlácení nebo tahání se dnes a denně děje dobrovolně. Úplně nejsmrtelnější ze všeho je ale prostá lidská blbost, protože když už jste fakt blbí, můžete umřít při sexu prakticky kdykoli, a to nějakým obzvlášť kreativně dementním způsobem. Jako třeba jistá dvojce, která měla sex na střeše, a jaksi se jim podařilo v zápalu vášně překutálet se přes okraj a zemřít společně při pádu. No co, aspoň to bylo opravdu romantické, i když tak nějak debilně. Ale nezoufejte - když už se vám náhodou podaří při sexu umřít, alespoň tím uděláte službu celému lidskému pokolení vyřazením se z našeho genofondu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies