A-Team - nová akční komedie

Máte problém? Podvedli vás, okradli, ublížili vám? Najměte si A-Team!Tihle čtyři chlapíci bývali vysoce kvalifikovanými a respektovanými členy elitní armádní jednotky. Byli obdivováni pro svůj mimořádný talent a schopnost zvládnout i ty nejtěžší mise, aniž by se u toho byť jen trochu zapotili.

Propagační fotografie k filmu A-Team

Máte problém? Podvedli vás, okradli, ublížili vám? Najměte si A-Team!

Tihle čtyři chlapíci bývali vysoce kvalifikovanými a respektovanými členy elitní armádní jednotky. Byli obdivováni pro svůj mimořádný talent a schopnost zvládnout i ty nejtěžší mise, aniž by se u toho byť jen  trochu zapotili. To platilo ovšem pouze do té doby, než byli nasazeni do přísně tajné mise, která byla připravena pouze k tomu, aby je dostala za mříže. A tam měli zůstat po zbytek života...

Plukovník John 'Hannibal' Smith (Liam Neeson), poručík Templeton 'Hezoun' Peck (Bradley Cooper), seržant Bosco 'B.A.' Baracus (Quinton 'Rampage' Jackson) a kapitán H.M. 'Šílenec' Murdock (Sharlto Copley) jsou odsouzeni vojenským soudem a vsazeni do vězení s maximální ostrahou za zločin, který nespáchali. Válečným veteránům se ale podaří z vězení uprchnout a ukrýt se v podzemí Los Angeles. Stanou se z nich vyděděnci, psanci v zemi, kterou léta chránili a za kterou bojovali. Stále na útěku před "spravedlností" se z nich stávají žoldáci pomáhající lidem, kteří si jinou pomoc dovolit nemohou.

Velkolepá akční komedie, plná honiček, vtípků digitálních triků vychází z populárního seriálu z osmdesátých let The A-Team, jehož autorem byli Frank Lupo a Stephen J. Cannell.

Informace o filmu

Scénář:

Brian Bloom, Michael Brandt

Režie:

Joe Carnahan

Kamera:

Mauro Fiore

Hudba:

Alan Silvestri

Hrají:

Bradley Cooper, Liam Neeson, Sharlto Copley, Quinton 'Rampage' Jackson, Jessica Biel, Patrick Wilson, Omari Hardwick, Brian Bloom, Dwight Schultz, Dirk Benedict

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies