A-Bike - nejlehčí skládací kolo na světě

Pro náročné cestovatele, kteří si potrpí na veškeré výstřelky moderní doby, tady máme úžasný tip. Skládací kolo A – Bike rychle složíte i rozložíte, jeho praktičnost vás zaručeně ohromí.
Fotografie zachycující A-bike

A – Bike znamená moderní styl

Nová generace skládacích kol se jmenuje A –Bike. Tento zbrusu nový typ jízdního kola se může pyšnit unikátní konstrukcí, kterou vývojáři navrhli tak, aby byla co nejlehčí a nejpřesnější... Princip teleskopických tyčí zajistí velmi praktické složení kola do miniaturních rozměrů.

 

To zvyšuje mobilitu kola, které tak bez problémů můžete složené převážet i ve veřejném dopravním prostředku, jako jsou autobusy, tramvaje či metro.Výhodou A-Biku je i jeho váha, jeho hmotnost činí pouhých 5,6 kilogramů. S tak lehkým zavazadlem nebudete mít při cestování žádný problém.

Moderní technika dovolí kolo složit za 3 vteřiny

Pokud uvažujete o koupi nejnovějšího typu skládacího kola A–Bike díky jeho praktičnosti, určitě vás mile překvapí batoh, který je šitý přímo na míru tohoto novodobého dopravního prostředku.

 

Se skládáním a rozkládáním kola je to poměrně jednoduché, zvládnout tento úkon by měl i začátečník. A–Bike snadno složíte během 3 vteřin, rozložit ho trvá přibližně 10 vteřin. Pokud si potrpíte na možnost širokého výběru barevného provedení, budete zklamaní. Toto kolo se prodává pouze v čevenočerném provedení se stříbrným ocelovým rámem.

Jeho cena? Něco přes 7 000 Kč

I na tomto jednoduchém kole máte volbu ze dvou převodů, 14:8 a 35:9. Maximální výška nastavitelného sedadla činí 90 centimetrů. A – Bike si rozhodně nekupujte, pokud vážíte více než 85 kg, to je totiž jeho maximální nosnost.

 

Na závěr vám dlužíme ještě jeho přesné rozměry. Ve složeném stavu má kolo rozměry 67 x 30 x 16 cm. Rozložený A – Bike měří 100 x 70 x 43 cm. Jeho cena se na trhu pohybuje okolo 7500 Kč.

Další zajímavé články z rubriky technika a HITech

Historie mobilních telefonů

Gril napájený přes USB

Segway - jak vyřešit městskou dopravu?

Porsche uvádí svůj první mobilní telefon P9521

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies