10 tipů na první rande

Už vás také nebaví trapné první schůzky, které se nikdy nedočkají pokračování? Na vině nemusíte být vy ani partnerka, co když je chyba v tom, kam svou partnerku pozvete?

zamilovaný pár se líbá při západu slunce

Když už zvete svou vysněnou na rande, je důležité si uvědomit, že je potřeba více než se upravit, hezky obléct a předvést se v tom nejlepším světle. Pokud chcete ženu opravdu zaujmout, je třeba zvolit správné místo na vaše flirtování. Na koncert, kino či zakouřenou hospodu, kde se vylijete jako jarní potůček, rovnou zapomeňte. Místo toho zkuste jeden z našich zaručených tipů:

1. Na kávičku

Pokud víte, že vaše partnerka miluje dobrou a kvalitní kávu, vezměte ji do příjemné nekuřácké kavárny. Ideální je, když se předem domluvíte s obsluhou, že dámě kávu připravíte sami. Při přípravě pak můžete slečně povyprávět o tom, o jakou kávu se jedná, jak je pražená, prostě jakou cestu absolvovala, než ji v dané chvíli připravujete. Uvidíte, že z vás zaručeně nespustí oči.

2. Sportem ku zdraví i lásce

Patří vaše drahá ke sportovním nadšencům? Není nic lepšího než připravit sportovně založené rande. Na fotbal a hokej se vykašlete. Dejte přednost sportům, které jsou ideální pro dva, jako jsou badminton, squash, kolečkové či lední brusle nebo golf. Užijete si spoustu legrace a zaručeně uděláte větší dojem než drahou večeří.

3. Pikniková pohodička ve dvou

Pokud vám počasí hraje do karet, sbalte deku, připravte či kupte sendviče, přidejte lahvinku kvalitního vína či termosku horké kávy a vyrazte do přírody. Na internetu naleznete spoustu tipů na příjemná místa, kde si svou odpolední chvíli ve dvou dokonale užijete. 

4. Nevinně o víně

V současné době se degustace vín těší obrovské zálibě, takže pokud si rádi vychutnáte doušek kvalitního vína, zkuste rande s mottem: "nevinně o víně".

5. Není umění jako umění

Umění je součástí našich životů, ať chceme či nechceme. Nemluvíme zde jen o velkých malířích z dob dávno minulých, ale kdo by neznal Saudkovu fotografickou tvorbu či originální díla tuzemské umělkyně Aleny Kupčíkové? Stačí věnovat trochu času brouzdáním po internetu a určitě naleznete místo, kde vystavuje váš oblíbený umělec. 

6. Po proudu

Ideální letní schůzka se odehrává na lodi. Jedná se o finančně nenáročnou záležitost. Stačí vám plavky a pár drobných k zapůjčení loďky. 

7. Svět z koňského sedla

Miluje zvířata? Zkuste ji vzít na vyjížďku na koních, určitě ocení vaši nápaditost. Romantická projížďka na koních vám umožní si popovídat a podívat se na svět z toho nejkrásnějšího úhlu pohledu. 

8. Zpátky do pohádky

Preferujete víc pohodlí než tvrdé koňské sedlo? Žádný problém! Dnes se dá opravdu pronajmout úplně všechno, takže není problém vykouzlit pro vaši Popelku to nejromantičtější rande vůbec. Která z žen by nechtěla být alespoň na okamžik princeznou?

9. Když skočíš, skočím taky

Pro náročnější a adrenalinovější povahy je seskok padákem jako stvořený. Adrenalin, který se vám dostane do každé buňky v těle, odrovná všechny bariéry a vy si po tomto společném zážitku budete velmi blízcí. I když se jedná o finančně náročnější podobu schůzky, litovat určitě nebudete. 

10. Rychle a zběsile

Potkali jste se na Tunningu? Milujete rychlá auta a rádi řídíte? Zkuste si pronajmout pořádný bourák a ukázat ji, co to je dát pedál na podlahu a potom? Nechte ji si zařádit také! A hlavně, pánové, nekecejte ji do řízení!!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies