10 nejlepších míst ke strávení Silvestra

Silvestrovským oslavám v podobě sezení u televize dávno odzvonilo. Nový rok oslavte velkolepěji – třeba na horách, na lodi či v některém ze světových velkoměst. Pojďte se nechat inspirovat!

Fotografie zobrazující most London Bridge v noci

Silvestr na horách - lyže, chlebíčky a svařák

Silvestr na horách, to je opravdová romantika. Chcete-li jej ale zažít, je třeba rezervovat si místo v horské chatě či penzionu alespoň půl roku předem, neboť poptávka je opravdu vysoká. Počítejte také s tím, že cena za ubytování je v tomto období mnohem vyšší. Bojíte se, že na poslední chvíli již nikde ubytování neseženete? Zkuste nasednout do auta a oslovit několik poskytovatelů ubytovacích služeb osobně – ne každý prezentuje svou živnost na Internetu.

I Silvestr v Praze stojí za to!

Praha je překrásná za všech okolností, včetně dne Silvestrovských oslav. Bohatý kulturní program zde dne 31. 12. 2009 vypukne již v odpoledních hodinách. Na Staroměstském náměstí si můžete poslechnout písně skupiny Beatles, pobavit se u Travesti show nebo si zatančit na písně pop-rockové kapely Las Pegas. Otevřeny samozřejmě budou i stánky s jídlem a občerstvením.

Romantický Silvestr v Paříži

Procházet se po romantických francouzských uličkách, shlédnout Vítězný oblouk a Eiffelovku a večer zakotvit v některém z mnoha barů a oslavit příchod Nového roku, to nemusí být jen sen. Pětidenní pobyt nabízí některé cestovní kanceláře již za čtyři tisíce na osobu.

Silvestr v Londýně - oslava i poznávání

Stejně lákavě zní určitě zájezd do Londýna, spojený obvykle také s poznáváním okolních měst, hradů a zámků. Nejste-li zastánci organizovaných výletů, můžete se do Londýna vydat na vlastní pěst.

Silvestr v Las Vegas ocení nejen hráči

Víte, kde to vypadá každý den jako na Silvestra? V americkém Las Vegas. Nejen herny, ale i kina, divadla, koncerty a kouzelnická show se postarají o to, abyste se zde ani minutu nenudili.

Velkolepý Silvestr v New Yorku

Největší silvestrovské párty se konají každoročně v New Yorku, na náměstí Times Square. Nachází se zde nespočet obchodů, divadel a barů, ulice jsou lemovány obřími billboardy. Ani přes den se tu tedy nudit nebudete. V poslední den v roce se zde shromažďuje více než milión lidí, dobrovolníci shazují z okolních mrakodrapů konfety, vzduchem se víří slavnostní hudba a světelná show. Pokud vás tedy už dlouho láká vyrazit do Ameriky, můžete spojit splnění snů s bujarými oslavami Nového roku.

Silvestr v Sydney s okázalou světelnou show

Jste-li příznivcem ohňostrojů, můžeme vám zaručit, že nejkrásnější pyrotechnickou show zažijete v australském Sydney nedaleko budovy Opery a mostu Harbour Bridge. A protože zde i na konci roku vládne slunečné počasí, můžete se přes den opalovat a na bujarou podívanou vyrazit jen tak nalehko, třeba v kraťasech. Stejně jako v New Yorku je zde ale v tento den z bezpečnostních důvodů zakázáno pít alkohol.

Silvestr ve Vídni - luxus za pár korun

V Rakousku si každý přijde na své, proto je i ke konci roku tolik žádané. Milovníci lyžování zde mohou strávit Silvestr v některém z horských středisek, vyznavači nočních párty si zase mohou užít konec roku ve Vídni a spojit výlet s poznáváním této metropole. Některé cestovní kanceláře dokonce nabízejí dvou až třídenní silvestrovské zájezdy do Vídně.

Silvestr u moře - oslavte Nový rok v plavkách!

Silvestr u moře, to je opravdu příjemný způsob, jak strávit poslední den v roce. Chcete-li si od bujarých oslav spíše odpočinout, vyrazte do cenově přijatelného Egypta, Tunisu nebo na Kanárské ostrovy. Toužíte-li to naopak pořádně roztočit, zamiřte na Kubu!

Silvestr na lodi

To nejlepší nakonec. Sedm dní strávených na velké zaoceánské lodi. Karibik, Indický oceán nebo západní Afrika – výběr je pouze na vás. Každý den strávíte na jiném místě a poslední den v roce oslavíte na otevřeném moři – no není to pohádka? Máte-li pár desítek tisíc navíc, proč si ji nesplnit?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies